Case IH RB 3 – Prese baloti rotunzi (camera fixa)


04.05.2015

Presele de balotat cu camera fixa pentru baloti rotunzi din seria RB344 au un design simplu si sunt foarte eficiente. Sunt disponibile doua versiuni de prese de balotat cu camera fixa din seria RB-3 echipate cu un sistem de alimentare avand latimea de lucru de doi metri si dinti apropiati unii de altii, care garanteaza colectarea tuturor plantelor retezate.

Dimensiunile si densitatea balotilor pot fi modificate si monitorizate din cabina tractorului, sistemul de formare a acestora fiind cu adevarat invincibil – astfel, nu va mai trebui sa va faceti griji in legatura cu tipul plantelor balotate sau conditiile de lucru de pe camp. Indiferent daca vorbim de plante furajere, paie utilizate ca asternut sau fan, presele de balotat cu camera fixa din seria RB344 vor forma baloti comprimati, care vor putea fi ulterior tocati, rostogoliti, ridicati, inveliti si depozitati mult mai rapid si mai eficient decat balotii produsi de utilaje similare ale altor producatori.

O gama variata de optiuni

RB 344 – produc baloti cu diametrul de 1.25 metri dintr-o gama variata de plante recoltate si sunt prevazute cu un sistem de control electronic al formarii acestora.

RB 344 Rotor/Feeder – sistemul de alimentare are latimea de lucru de 2 metri. Aceste tipuri de prese de balotat sunt destinate fermelor mari si antreprenorilor care detin suprafete mari de pamant si formeaza in principal baloti cu ajutorul sistemului de infasurare cu plasa sau sfoara.

RB 344 Rotor/Cutter – dispune in plus de 15 cutite cu protectie la supraincarcare, control electric al cutitelor cu posibilitatea selectarii a 7,8 sau 15 cutite si protectie rotor tocator impotriva supraincarcari