Prima recunoastere europeana pentru autograderul Case Seria C


25.06.2015

Case Construction Equipment a fost premiat cu medalia de aur in cadrul Intermasz 2015, cel mai mare targ  international de utilaje, vehicule si echipamente pentru constructii din Polonia, desfasurat la inceputul lunii mai 2015. Medalia a fost oferita pentru noul produs din gama de utilaje pentru constructii, autograderul Seria C.
 

Medalia si dimploma au fost inmanate lui Robert Wrona in cadrul ceremonii oficiale organizata in data de 6 mai. De asemenea, Case Construction Equipment a mai fost premiat si cu Acanthus Aureus, distinctia fiind acordata pentru cel mai bun stand din cadrul targului din Poznan.
 

Avand o istorie de peste 30 de ani, Medalia de Aur este una dintre cele mai prestigioase titluri din Polonia, fiind acordata după o evaluare riguroasă de catre experti de top a calitatii, nivelului de inovare, eficiență, costurile de operare, calitatea materialelor, gradul de utilizare, impactului asupra mediului și chiar estetica.
 

Lansat oficial la Intermat 2015, autograderul Case Seria C reprezinta punctul culminant a peste 30 de ani de dezvoltare si design remarcabil. Gama oferă două modele cu greutăți de operare de 13 și 16 tone si doua versiuni de tractiune 6x4 și 6x6.