Sky MaxiDrill - O gama diversificata si verificata de semanatori


26.08.2015

Sky Agriculture este rezultatul colaborarii dintre producatori si fermieri. Acestia lucreaza impreuna la dezvoltarea produselor pentru a satisface nevoile actuale si viitoare ale industriei agricole. Solutiile Sky Agriculture sunt inovatoare, intotdeauna practice si usor de utilizat.
 

La Sky Agriculture, vei gasi o semanatoare care corespunde nevoilor voastre de lucru, cu puteri necesare ale tractactorului cuprinse intre 120 CP si 300 CP, in functie de sola. Optiunea Fertisem este disponibila pe toate modelele de semanatori, indiferent de latime. Semanatorile din gama MaxiDrill au fost dezvoltate pentru a face fata cerintelor ridicate din punct de vedere al productivitatii. Sky MaxiDrill este o semanatoare creata sa lucreze precis si rapid.

 

Performanta in cifre
Semanatorile Sky din gama MaxiDrill au o viteza crescuta de deplasare de pana la 15 km/h. Luate individual, MaxiDrill 3 m are o productivitate de pana la 3.5 ha/h, MaxiDrill 4 m de pana la 5 ha/h si MaxiDrill 6 m de pana la 7 ha/h. Ansamblul de tasare cu roti duble este dotat cu raclete, fiecare pereche de roti fiind decalata. Acest tip de ansamblu permite salvarea cu pana la 25% din putere absorbită. Ansamblul de tasare poate lucra în condiții de umiditate, fără ca rotile sa se incarce de pamant. Schimbarea roțiilor în cazul unei pene de cauciuc nu dureaza mai mult de câteva minute. Tot ce trebuie să faceti este sa rotiti perechea de roti in cauza pentru a putea schimba anvelopa.

 

MaxiDrill este rapida si multifunctionala, potrivita pentru oprice tip de sol
În condiții normale, puteți insamanta dupa o singura trecere cu o masina de pregatit terenul. De asemenea, Sky Maxidrill, datorita ansamblului de tasare va permite sa lucrati chiar si dupa o lucrare agricola de afanare in profunzime. Chiar si in cele mai umede zile de toamna, MaxiDrill va permite sa insamantati terenul moale. In timpul verii, puteti sa insamantati direct dupa operatiunea de recoltare. Datorita distantei dintre discuri, MaxiDrill va va permite sa insamantati direct dupa cultura de porumb.

 

Prindere in trei puncte
Puteți decupla sectiile de semanat in cateva minute, gratie sistemului de prindere standardizat. Hidraulica și circuitele electrice au prize rapide pentru o ușoară conexiune la tractor. Puteți utiliza sectiile de semanat singure sau in combinatie cu un alt utilaj.

 

Disc singular și antebrazdar – solutia minima de cultivare
Discul zimtat (crenelat) deschide brazda iar brăzdarul curata linia de insamantat. Roatile de tasare (detasabile) închid brazdă dupa insamantare.

 

Modularitate si precizie - cheia spre productivitata crescuta
Distribuția semintelor este asigurată de un mecanism de contorizare acționat electric. Mecanismul de dozare centralizată, împreună cu distribuitorul oferă o distribuție de excepție între rânduri chiar si pe sol neuniform. Chiar daca decuplati un anumit numar de randuri, precizia semanatorii MaxiDrill ramane aceeasi pe numarul de randuri active. Prin intermediul monitoarelor „Pilot console ori Duo Vision” pot fi deconectate jumatate dintre randurile de semanat chiar din cabina si norma la semanat va fi automat ajustata. Distanta intre randuri este reglabila in functie de culturile care trebuiesc insamantate.

 

Sistem de fertilizare integrat
Elementele de distributie a ingrasamintelor chimice sunt dispuse chiar in spatele celui de-al doi-lea rand de discuri astfel incat, pamantul proiectat de bateria de discuri acopera ingrasamintele chimice distribuite pe sol.

 

Un KNOW-HOW recunoscut
Sky Agriculture beneficiaza de experienta acumulata de compania Sulky în ceea ce privește managementul îngrășămintelor. Mecanismul de distributie si buncarul sunt produse în același fabrica ca si masinile de imprastiat ingrasaminte Sulky. De asemenea, grosimea si calitatea vopselei sunt similare cu cele pentru masinile de imprastiat ingrasaminte Sulky.

 

CARACTERISTICI TEHNICE

 

Cadru
• Cadru cu grinda dubla cu sectiunea de 180x100 mm
• Cadru de transport cu anvelope 500/60-22.5 (w4000) / 700/40-22.5 (w6000)
• Sistem de franare hidraulic si frana de parcare
• Sistem de semnalizare si avertizare pentru transportul rutier


Sistem de insamantare
• cadru de insamantare cu discuri cu dimensiunea de Ø415 mm dispuse pe doua randuri la o
distanta de 560mm
• Forta de apasare asupra solului: 120 kgf/disc

Computer Pilot cu urmatoarele functii
Sistem de masurare central cu actionare electrica (radar) si control
Variatie a ratei de insamantare
Sistem de anulare pentru 4 randuri externe ( 2 x 2)


Sistem de anulare a unei semi-largimi
• Marcatori pozitionati central cu functie de orizontalizare (disc cu protectie cu arc)
• Kit pentru testarea calibrarii (cantar electronic, sac)
• Exhaustor
• Selector hidraulic pentru controlul discurilor frontale, barei de insamantare si a rabatarii