Case IH Professional - Pentru profesionistii din agricultura


05.05.2015

Plasa de ambalare Case IH Professional (4500m, 4000m, 3600m si 3000) reprezinta modul perfect de a va imbunatati procesul de legare al balotilor. Plasa de ambalare cu sistem Zebra®, creste eficienta presei de baloti si o data cu ea productivitatea pe rola cu 50% fata de plasa alba „standard“.

Noua plasa de ambalare cu masa redusa realizata pe baza tehnologiei Bale+, reduce spatiul de depozitare necesar, aprovizionarea si transportarea a unor role suplimentare, ambalarea reziduurilor precum si cantitatea totala de plastic de ambalaj utilizata pentru un numar finit de baloti.

Noua generatie de plasa de ambalare de inalta rezistenta, realizata pe baza noului model de rola Zebra® usureaza si mai mult incarcarea rolei si identificarea sensului de despachetare a balotului.

O noua dimensiune in materie de plase de ambalare cu tehnologia Bale+: lungime de lucru cu 50% mai mare pe rola decat la plasa alba „standard” de 3000m, dar cu respectarea limitelor unei mase utilizabile a rolei. CASE IH Professional 4500m se desfasoara in continuare, in timp ce altii trebuie sa schimbe rola.

Plasa de ambalare Case IH Professional 4500m este fabricata cu ajutorul tehnologiei unice Tama Edge to Edge™, ce asigura acoperirea completa a balotului, pentru toate tipurile de baloti rotunzi, producand astfel, intotdeauna, balotul perfect.

O noua dimensiune in ambalarea balotilor rotunzi
Rolele contin cu 20% mai multa plasa de ambalare decat in cazul versiunii standard de plasa alba de 3000m, astfel ca, veti putea ambala mai multi baloti plasa CASE IH Professional 3600m. Eficienta imbunatatita prin reducerea timpilor morti in exploatarea presei de baloti si aproape eliminarea nevoii de inlocuire zilnica a rolei. Cei mai buni baloti la cel mai scazut cost de productie – CASE IH Professional 3600m cu tehnologia Tama Edge to Edge™, asigura acoperirea completa a balotilor pentru toate tipurile de baloti rotunzi.

Sistemele plaselor de ambalat Case IH Professional
Tehnologiile inovative folosite la producerea plaselor de ambalat, reduc costurile totale de productie a balotilor si cresc productivitatea.

EDGE TO EDGE™- CASE IH Professional este fabricata cu ajutorul tehnologiei unicat Tama „Edge to Edge”, ce asigura acoperirea completa a balotului, pentru toate tipurile de baloti rotunzi, producand astfel, intotdeauna, „balotul perfect”.

ZEBRA® - Dincolo de producerea „balotului perfect”, CASE IH Professional prezinta de asemenea modelul unicat al rolei sistem ZEBRA. Modelul de benzi asimetrice de-a latul plasei ofera operatorului o indicatie clara cu privire la orientarea „stanga-dreap- ta” la incarcarea rolei de plasa.

AVERTIZARE CAPAT DE ROLA - Fiecare rola CASE IH Professional contine o banda de avertizare capat de rola, ce indica faptul ca se apropie de sfarsitul rolei. Acest sistem unicat, indica faptul ca mai sunt disponibili 70 metri de plasa, ceea ce permite operatorului sa pregateasca inlocuirea rolei si sa evite ambalarea fara plasa in presa de baloti, reducand astfel si „timpi morti”.

MANERE DE TRANSPORT - Fiecare rola CASE IH Professional este prevazuta cu manere speciale de transport pentru a ajuta operatorul la manipularea si transportul rolei.

CASE IH BALER TWINE – Sfoara de baloti
Sfoara de baloti a evoluat de-a lungul istoriei sale, asffel ca, in prezent Case IH va pune la dispozitie cea mai performanta sfoara produsa vreodata, Big Bale Twine.

Bobine cu alimentare usoara - Sistemul de bobine cu „alimentare usoara” permite un miez mai mare al bobinei de pe care este trasa sfoara, ceea ce face ca aceasta sa alunece mai usor de pe miezul bobinei, fara formarea de bucle. Aceasta elimina problemele la nivelul ghidajelor sforii si mecanismului de innodare.

Rezistenta - Sfoara CASE IH Twine prezinta o structura superioara a fibrelor, ceea ce asigura o aplicare uniforma a rasucirii la nivelul sforii pentru a se permite alunecarea fara probleme a acesteia prin ghidajele mecanismului de innodare.

Asigurarea calitatii - Dezvoltata in decursul mai multor ani in baza unei experiente dobandite, sfoara CASE IH Twine este produsa astfel incat sa asigure avantajele maxime pentru utilizatorul final.

Materie prima - Sfoara CASE IH Twine este produsa sub standardul de calitate certificat conform ISO 9002, utilizand materii prime de maxima calitate. Fiecare bobina va oferi garantat rezistenta si performantele la innodare corecta si este complet stabilizata pentru asigurarea unei protectii maxime impotriva degradarii cauzate de radiatia UV.