OFERTĂ SPECIALĂ LA NOUA SERIE SV DE BULDOEXCAVATOARE CASE + BONUS


25.05.2022

Titan Machinery România oferă în această perioadă un PREȚ SPECIAL de numai 70.800 la noua generație de buldoexcavatoare CASE 580 SV.
Echipamentul înclude:
+ CUPĂ MULTIFUNCȚIONALĂ “6 ÎN 1” CU FURCI MANIPULARE
+ CUPĂ DE EXCAVARE DE 600 MM LĂȚIME
+ 3 ANI GARANȚIE

Mai mult decât atât, ofderta include ca BONUS: Placă vibrocompactoare premium, echipată cu bandă de cauciuc pentru pavaje. marca WACKER NEUSON BPS1340BW

Noua serie SV de buldoexcavatoare este cea mai performantă, productivă și eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil și al fiabilității din gama de buldoexcavatoare disponibilă pe piață. Noua serie SV are o cabină complet reproiectată pentru un confort optim al operatorului, un nou motor Stage V proiectat de FPT cu reduceri semnificative de emisii menținând în același timp performanța și caracteristici unice cum ar fi: brațul telescopic, circuit hidraulic auxiliar, sistem “Return to Dig”, pompa hidraulică cu senzor de sarcină.

Productivitate mai bună printr-un control mai bun și confort în plus

Cabina complet reproiectată și restilizată atât la interior cât și la exterior este mai lată, oferind mai mult spațiu pentru picioare la rotirea scaunului operatorului, atunci când comută modul de lucru între încărcare și brațul de excavare, permițând un acces mult mai simplu. Prin reproiectarea consolei de lucru pe partea stângă, rezervorul de apă al ștergătorului a fost repoziționat sub una dintre noile spații de depozitare, permițând reumplerea comodă a acestuia direct de la nivelul ușii din stânga.

Siguranța operatorului a crescut, în primul rând datorită noilor modele de geamuri laterale spate, care oferă o vizibilitate mai mare și sunt mai puțin costisitor de înlocuit. Caracteristicile suplimentare de siguranță includ o reducere de 3db a zgomotului în cabină (până la 74 db), comparativ cu modelul anterior și mutarea claxonului pe schimbătorul de viteze din stânga, la unitățile cu transmisie Power Shift.

Avantaje: cost redus de exploatare, grad de poluare redus și un randament foarte bun

Parteneriatul din cadrul CNH dintre CASE și FPT a avut ca rezultat un nou motor F36 Stage V care oferă aproape imposibilul – emisii reduse fără pierderi ale performanței și o fiabilitate îmbunătățită, cu efect direct asupra costurilor totale de exploatare, care acum sunt mai reduse. Motorul a fost special conceput pentru lucrările de șantier ce presupun încărcări medii, tipice buldoexcavatoarelor.

FPT Industrial a dezvoltat special un sistem de post-tratare optimizat pentru utilaje compacte. Sistemul compact High Efficiency SCR2 (Hi-eSCR2) este conceput pentru aplicații cu cicluri de lucru ce generează, de obicei, temperaturi scăzute ale emisiilor de noxe și includ cicluri frecvente de oprire și demaraj de tip „stop and go”. Sistemul EGR cu emisii reduse de noxe permite reducerea oxizilor de azot (NOx) folosind un modul SCR de dimensiuni compacte, în timp ce filtrul de particule PDF bazat pe o tehnologie optimizată asigură eliminarea într-un procent înalt a particulelor în suspensie (PM) la temperaturi scăzute de operare. Toate aceste beneficii, combinate cu modul de lucru ECO, generează economii de combustibil de până la 10%.

Motorul de 3,6 litri cu injecție directă cu turbocompresor WG și common rail, cu o configurație de 16 pistoane în V și o presiune de lucru de 1.800 bar, oferă cele mai bune performanțe posibile, reflectate printr-un cuplu de 460 Nm și o putere de 82 kW, păstrând aceeași configurație extrem de compactă ca modelele anterioare. Tehnologia eficientă EGR cu rată redusă de emisii și modul ECO (controlat de operator) îmbunătățesc eficiența și productivitatea.

Costurile de operare au fost reduse la minimum printr-un interval de înlocuire a uleiului la 500 de ore. O pompă cu debit variabil asigură presiune necesară în circuitul hidraulic pentru a asigura întreaga putere pentru fiecare tip de activitate de șantier și un sistem de post-tratament ATS fără întreținere asigură un timp de funcționare fără întreruperi maxim și costuri mici de exploatare. Sistemul unic pe piață Hi-eSCR2 nu necesită întreținere, având costuri de operare reduse și timpi zero de nefuncționare, timpi care de obicei sunt alocați pentru înlocuirea filtrului sau curățare mecanică în primele 8.000 de ore.

O perioadă mai lungă de funcționare fără oprire cu CASE Service Solutions

Pentru a crește productivitatea, profitabilitatea și durata de funcționare a noii Serii SV de buldoexcavatoare, CASE oferă o gamă de servicii post-vânzare conectate și neconectate – denumită CASE Service Solutions – creată pentru a susține activitatea utilajelor CASE.

CASE SiteConnect îmbunătățește datele telemetrice utilizate de echipa CASE Uptime Center pentru a oferi dealerilor alerte bazate pe performanțele utilajului. Pentru reducerea timpului de nefuncționare, este posibilă o acțiune corectivă rapidă, deoarece dealerii accesează de la distanță datele utilajului și iau măsuri corective mai rapid. Acest lucru le permite dealerilor să fie proactivi în gestionarea utilajelor clienților și în creșterea timpului de funcționare. Atât SiteWatch, cât și SiteConnect sunt disponibile ca opțiuni pe noua Serie SV.

Clienții lucrează fără probleme acum, datorită tehnologiilor CASE Care, CASE Protect și CASE Fluid Analysis. CASE Care este un program de întreținere planificat standard, ce include utilizarea pieselor și lubrifianților originali. Programul este susținut de asistența, logistica și expertiza tehnică a rețelei de dealeri CASE. CASE Protect este un program de garanție extinsă, iar CASE Fluid Analysis își propune să prevină defecțiunile majore, optimizând fiabilitatea utilajelor și extinzând durata de viață a acestora.

CASE Service Solutions este conceput pentru a menține utilajele clienților în stare optimă, cu timpi maximi de funcționare, fără costuri neprevăzute și cu rentabilitate optimizată.

Află mai multe informații de la reprezentanții Titan Machinery România, accesând link-ul de mai jos, respectiv punctul de lucru din țară cel mai apropiat de dumneavoastră.

https://www.titanmachinery.ro/pagina/contact