CASE IH AGRONOMIC DESIGN - ROMÂNIA 2022


24.05.2022

          Odată cu ridicarea restricțiilor impuse de pandemia din ultimii doi ani, Titan Machinery România a crescut exponențial numărul evenimentelor din teren și amploarea acestora, expunând în fața fermierilor prezenți de fiecare dată în număr mare, tot ceea ce are mai bun, compania urmărind ca testarea pe viu a utilajelor și tehnologiilor pe care le dezvoltă în România să ajungă în mod real la cât mai multă lume.

La jumătatea lunii mai - anul curent, Titan Machinery România, împreună cu reprezentanții Case IH, au susținut în fața a zeci de fermieri o prezentare practică a tehnologiilor AFS Connect®️ și CVXDrive®️ de care dispun tractoarele de ultimă generație Case IH Stage V. Toate detaliile evenimentului au fost stabilite cu grijă în virtutea binecunoscutului eveniment multianual - Agronomic Design, organizat la Circuitul MotorPark de lângă localitatea Adâncata, județul Ialomița.

În litera originală cu care Titan Machinery și Case IH organizează Agronomic Design, evenimentul de la MotorPark a fost deosebit de interactiv, de la prezentarea liberă și deschisă a tehnologiilor și tractoarelor Case IH, până la prezentarea virtuală, în direct, completată de testarea practică, fiecare fermier având posibilitatea de a urca în cabinele tractoarelor însoțit de câte un reprezentant Case IH, de a opera mașina, de a pune întrebări, de a clarifica lucrurile mai puțin înțelese.

Atât pentru Titan Machinery, cât și pentru producătorul Case IH, opinia pertinentă a fermierului din România este deosebit de importantă, iar ambele companii americane acordă o mare valoare feedback-ului colectat de la fermierii prezenți la astfel de evenimente interactive. La rândul lor, aceștia au avut posibilitatea de a participa și la o cursă de viteză la sfârșitul evenimentului, cu mașinile de curse dispuse la circuitul de la MotorPark, de a se destinde și de a marca astfel în memoria colectivă a acestora - o zi de excepție.

AFS Connect® ne oferă libertatea de a fi exact acolo unde ne dorim să fim. Nu trebuie să ne aflăm în cabină pentru a vedea tot ceea ce vede operatorul. Nu trebuie să fim în proximitatea tractorului pentru a ne asigura ca acesta este în acțiune. Putem să accesam monitorul AFS din orice loc. Tractoarele Case IH AFS Connect® sunt echipate cu cele mai noi aplicații de telematică. Mai mult decât atât, administratorul fermei și operatorii pot transfera informații în timp real între tractor, telefon, tabletă sau calculator, de oriunde s-ar afla în lume, totul fără fir.

În ceea ce privește transmisia continuă, Transmisia CVXDrive®️ de la Case IH este  numărul 1 în industrie, furnizează o energie neîntreruptă la sol, încorporând trei game de transmisie pentru a fi mai eficiente și pentru a oferi mai multă putere pentru lucrări dificile. În plus, cu funcția ActiveStop, motorul ține tractorul în poziție, permițându-vă să porniți și să vă opriți mai ușor pe înclinații fără a utiliza ambreiajul sau frâna.

Mergeți de la zero la 40 sau 50 km / h pur și simplu mișcând manșa. CVXDrive selectează automat cea mai bună gamă de transmisie pentru viteză sau sarcina dorită, eliminând necesitatea folosirii ambreiajului și a schimbărilor de viteze.

Mulțumim tuturor celor care au participat la acest eveniment, să avem vreme bună și recolte bogate!

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist