NOUA COSITOARE AUTOPROPULSATĂ MACDON WINDROWER SERIA M1


17.06.2022

         Noua cositoare autopropulsată MacDon Windrowers seria M1 reprezintă o nouă abordare a producătorului Canadian, ce oferă cu certitudine cel mai eficient și mai rentabil pachet în raport cu celelalte utilaje convenționale de pe piață. Mașina de cosit autopropulsată MacDon M1170 este dotată cu un motor cu capacitatea de 4500 cm³, în 4 cilindri cu o putere nominală de 173 CP și care respectă reglementările de emisie Tier 4.

Are o greutate de 4.5 tone și se deplasează atât înainte, cât și înapoi ajungând la o viteză maximă în lucru de 29 km/h și o viteză maximă de transport de până la 48 km/h. Interiorul cabinei este deosebit de confortabil, în care se mai regăsește începând de la scaunul reversibil, sistemul de aer condiționat și sistemul inteligent de iluminare, până la sistemul de monitorizare a operațiunilor în desfășurare.

De peste 70 de ani, producătorul de utilaje agricole MacDon este unul dintre liderii mondiali în domeniul tehnologiei, inovării, proiectării și fabricării echipamentelor agricole de înaltă clasă, tehnologie care a avut ca puncte de reper calitatea și performanța. Reputația deosebit de bună pe care producătorul o are pe piața agricolă mondială, a fost construită prin atenția acordată fermierilor, care au dorit mașini productive, în care să aibă încredere și care să facă recoltarea mai ușoară. Sediul unde sunt proiectate aceste utilaje de vârf este situat în Winnipeg, Canada, aproape de granița cu Statele Unite ale Americii. Această bază are o suprafață de 34 de hectare, unde sunt incluse facilități de cercetare, dezvoltare, inginerie, controlul calității, pentru departamentele de producție, marketing și asistență. Din această bază sunt furnizare echipamente agricole pentru importatorii și distribuitorii din întreaga lume.

Windrowers seria M1 continuă tradiția MacDon de a aduce inovații în recoltare pe terenul agricol. Aceste utilaje complet reconfigurate oferă putere, performanță, confort și viteză. Motoarele puternice Cummins oferă o capacitate mai mult decât suficientă de antrenare a header-ului pentru a alimenta cele mai dificile situații de recoltare. Suspensia patentată MacDon CrossFlexTM face ca vitezele de drum de până la 29 km/h (18 mph) în câmp și 48 km/h (28 mph) să pară o croazieră relaxată. Scaunul cu spătar înalt din piele, ventilat și încălzit, climatizarea automată, radioul Bluetooth® și viziunea de noapte la 360° de la 8 lumini de lucru LED vă vor menține confortabil și tăiat mult după apusul soarelui. Stabilind un nou standard în tehnologia Windrower, seria M1 este următorul nivel de performanță de recoltare.

Cabina complet nouă oferă multe caracteristici excelente pentru a menține operatorul în siguranță, confortabil și productiv pe tot parcursul zilei. Cabina standard include: suspensie de cabină Ultra Glide®, scaun pneumatic cu spate înalt reglabil, scaun de antrenor rabatabil, control automat al climatizării, radio Bluetooth®, ștergătoare de parbriz cu lichid de spălat, umbrele geamului față și spate, balize de avertizare, înclinare și coloană de direcție telescopică, 4 lumini de drum cu halogen și 8 lumini de lucru cu halogen.

Acum puteți gestiona drumul cu aceeași precizie cu care vă veți gestiona recolta. Proiectat special pentru drumurile europene, MacDon M1170NT (Transport îngust) oferă performanțe de recoltare de dimensiuni complete într-un design prietenos cu drumurile. Împreună cu direcția patentată Dual Direction® de la MacDon, veți putea naviga pe drumuri înguste cu o lățime de rulare îngustă de numai 347 cm și veți putea naviga în siguranță la viteze de până la 45 km/h. Întoarceți-vă și setați mașina în modul câmp, care conduce lățimea maximă a mașinii la 440 cm. În doar câteva minute, sunteți gata să profitați de capacitatea masivă de curățare a culturilor. M1 are cel mai bun spațiu de recoltare din această piață, cu o înălțime de 115 cm și o lățime de 383 cm, dimensiuni ce permit plantelor mari, stufoase, de mare volum să curgă fără efort sub unitatea de cosit.

Prin comercializarea utilajelor MacDon, Titan Machinery România acoperă încă un segment important pe schema de dezvoltare a industriei agricole din România, întărind încă odată dacă mai era nevoie, concluzia conform căreia ne dedicăm celor care își doresc mai mult. De acum înainte MacDon este pe lista limitată a mărcilor de prestigiu care îmbunătățesc piața agricolă autohtonă, și suntem bucuroși și ne putem mândri cu rezultatele pe care le-am obținut prin acest parteneriat.

Află mai multe informații de pe noul site al Titan Machinery România (www.titanmachinery.ro) sau de la reprezentanții Titan Machinery România, accesând link-ul de mai jos, respectiv punctul de lucru din țară cel mai apropiat de dumneavoastră.

https://www.titanmachinery.ro/pagina/contact

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist