10 MOTIVE PENTRU CARE MERITĂ SĂ CUMPERI SISTEME DE IRIGAȚII DE LA TITAN MACHINERY


11.07.2022

           Irigațiile nu mai reprezintă un domeniu complementar, ci sunt parte constitutivă și fundamentală din Agribusiness în virtutea unui randament ridicat al afacerii, dar și pentru asigurarea investițiilor făcute. Prin natura lor, irigațiile reprezintă tipul de investiție ușor de amortizat cu o capacitate imensă de a oferi plus valoare fermei. Investițiile în sistemele de irigare vor permite creșterea randamentului culturilor de până la două ori, cu costuri minime de forță de muncă, transformând ferma într-o afacere stabilă, cu potențial înalt de dezvoltare, extrem de profitabilă și independentă de instabilitatea climatică.

Titan Machinery România își dorește să fie partenerul preferat al industriașului din România care vrea proiecte bine făcute și profitabile care să aducă un beneficiu cât mai mare comunității din care face parte, pe termen mediu și lung. Este bine cunoscut faptul că Titan Machinery România dispune de tehnologii avansate și servicii complete complementare sau independente în materie de agricultură de precizie, telematică, analiză și procesare date, care au capacitatea de a transpune afacerea pe calea predictibilității, a investițiilor inteligente și profitabile care să implice automat pierderi zero.

În continuare, să vedem primele 10 motive pentru care merită să cumperi sisteme de irigații profesionale de la Titan Machinery:

Motivul 1:  Titan Machinery România oferă sisteme de irigații profesionale variate, de tip tambur și pivot, de la producători mondiali care dispun de experiență vastă în acest domeniu. Aceste sisteme de irigare sunt potrivite pentru toate tipurile de suprafețe agricole, pentru orice fel de geometrie a câmpurilor și pentru orice fel de configurație.

Irigarea cu sisteme de acoperire largă cu mișcare automată este cea mai comună metodă de irigare în agricultura modernă. Este utilizată multilateral, pentru protecția culturii (aplicarea îngrășămintelor și a produselor de protecție a plantelor printr-un sistem de irigare).

Motivul 2:  Titan Machinery România nu oferă doar pur și simplu aceste echipamente variate de irigare, ci în pachete integrate, cu servicii de instalare, supraveghere, garanție, servicii post-garanție, servicii de furnizare rapidă a pieselor de schimb și echipe de întreținere expres a echipamentelor pe întreg teritoriul României.

Motivul 3:  Titan Machinery România a construit un departament special dedicat fermierilor care doresc sa investească în sisteme de irigații și în dezvoltarea fermelor, departament care este pregătit sa acorde un suport constant de la prima solicitare și pe tot parcursul procesului de operare din ferme.

De asemenea, Echipa Titan Machinery este pregătită să ofere consultanță și soluții complete și adaptate, cu pachete integrate de utilaje și servicii care gravitează în jurul centrului de gravitație al irigațiilor. Toate soluțiile, inclusiv sistemele de irigații cuprind întreg suportul echipei noastre pentru întreținerea și buna funcționare a echipamentelor.

Motivul 4:  Partenerul Titan Machinery în furnizarea sistemelor de irigații prin tambur este Nettunno care are o experiență de peste 40 de ani în dezvoltarea sistemelor de irigare autopropulsate și a motopompelor de înaltă calitate. Fiabilitatea și versatilitatea produselor Visa-Nettuno sunt asigurate de cele mai bune componente și cele mai noi tehnologii, rezultând atât economii semnificative de energie, cât și costuri de operare mai mici. Experiența la nivel mondial pe care Visa-Nettuno a dobândit-o în cele mai riguroase și diverse condiții de mediu ne permite să satisfacem în totalitate orice cerință a agriculturii moderne, cu respectarea deplină a unei întregi măsuri de protecție a mediului.

Motivul 5:  Sistemele de irigații Tambur de la Netunno au un design original, robustețe, accesorii galvanizate la cald și inovatoare, asistență pentru clienți, timpi scurți de livrare, serviciu post-vânzare puternic și suport tehnic calificat, de la proiectarea inițială a proiectului până la instalarea finală: acestea sunt punctele forte ale Visa-Nettuno și Titan Machinery.

De la o singură componentă până la instalația completă, compania noastră garantează standarde înalte de calitate și un serviciu prompt, profesional pentru un sector agricol în continuă evoluție.

Motivul 6:  Partenerul Titan Machinery România în furnizarea sistemelor de irigații Pivot este producătorul ucrainian VAB LTD care este prezent cu echipamente de înaltă calitate în peste 60 de țări. Compania face parte dintr-o grup de producție, alcătuit din zece întreprinderi care au ca obiect de activitate prelucrarea metalelor și fabricarea echipamentelor pentru prelucrarea acestora și produce, de asemenea, o gamă largă de bunuri conexe. De asemenea, VAB LTD are ca obiectiv fabricarea și comercializarea echipamentelor pentru elevatoare: silozuri pentru depozitarea cerealelor, echipamente de transport, respectiv sisteme de irigare și echipamente de remorcare.

Motivul 7:  Sistemele de Irigații de la VAB LTD sunt Soluții de Irigare complete prin Sisteme de Tip Pivot, Liniar și Hipodrom cu acoperire largă și mișcare automată, prin parteneri care produc tehnică de cea mai înaltă calitate.

Colaborând cu noi veți obține:

💎 Echipamente ucrainene de calitate europeană.
💎 Compensare de Stat din costul echipamentului.
💎 100% supravegherea instalării.
💎 Garanția echipamentele de la data implementării proiectului și până la data transmiterii către cumpărătorul final este asigurată 24 de luni după sfârșitul instalării.
💎 Servicii post-garanție de către propriul serviciu de service.
💎 Disponibilitatea componentelor în depozitul producătorului.
💎 Echipă de întreținere expres a echipamentelor pe întreg teritoriul României.

Motivul 8:  Avantajele Sistemului VAB LTD sunt:

💎 Fabricat în Ucraina.
💎 Oțel zincat de înaltă rezistență
💎 Durată lungă de viață
💎 Tipuri intuitive de sisteme de control
💎 Potrivit pentru toate tipurile de culturi
💎 Utilizarea rațională a apei
💎 Funcționează la presiune joasă de 2-3 bar

Motivul 9:  Sisteme de control GPS pentru irigare.

Sistemul pentru controlul de la distanță al sistemelor de irigare pivot „Control VI” din „Variant Irigation” ™ permite controlul și monitorizarea irigației aparat de la distanță prin browserul dispozitivului utilizatorului (PC, tabletă, smartphone) prin Internet sau WI-FI. Pagina web afișează toate funcțiile panoului operator și funcțiile tuturor comenzilor și afișajelor hardware majore legate de telecomandă modul de control.

Ce poate face sistemul:

💎 Controlați una sau mai multe mașini în același timp
💎 Porniți / opriți mișcarea mașinii
💎 Mutați-l într-o anumită locație de pe câmp
💎 Porniți / opriți udarea
💎 Reglați viteza și viteza de udare
💎 Arătați consumul de apă și electricitate
💎 Afișați lucrările mașinii în timp real (poziția și caracteristicile sale de lucru)

Motivul 10:  Titan Machinery România îți oferă posibilitatea de a investi în sisteme de irigații profesionale la prețuri avantajoase, cu posibilitate de consultanță și pregătire a unui plan de dezvoltare al fermei dedicate în integralitate fiecărui tip de fermă din România, cu unele dintre cele mai performante tehnologii ale agriculturii din România.

Dacă aceste motive v-au convins, atunci luați legătura cu Specialiștii pentru Sisteme de Irigații Titan Machinery România, apelând la numărul de telefon 0748290197.

Bogdan Constantin
PR & Communication specialist