Compania multinațională VAB LTD se instalează permanent în România


19.07.2022

Compania multinațională de origine ucraineană VAB LTD, prezentă cu echipamente de cea mai înaltă calitate în peste 60 de țări, își instalează în acest an întreaga sa uzină de producție în România. Locația se află în proximitatea localității Târgu Jiu, județul Gorj, pe o platformă de 20.000 de metri2, lângă fabrica de ciment din această localitate.

Compania producătoare de sisteme de irigații profesionale - VAB Irrigation face parte din grupul de producție VAB LTD, alcătuit din zece întreprinderi care au ca obiect de activitate prelucrarea metalelor și fabricarea echipamentelor agricole și produce, de asemenea, o gamă largă de bunuri conexe. De asemenea, VAB LTD are ca obiectiv fabricarea și comercializarea echipamentelor pentru elevatoare: silozuri pentru depozitarea cerealelor, echipamente de transport, respectiv sisteme de irigare și echipamente de remorcare.

Până la începutul acestui an compania a avut fabrica în cel mai mare oraș din estul Ucrainei, Harkov. Odată cu izbucnirea conflictului armat din țara vecină, întreaga fabrică s-a mutat la granița cu România, de unde nu a încetat nicio zi să producă echipamente la standardele care au consacrat-o.

Instalarea în România va începe în luna septembrie anul curent, va fi completă și definitivă. Producătorul are în plan efectuarea până la finele anului a cca. 400 de angajări, urmând ca de anul viitor să continue să facă încă 1000 de angajări, pentru a acoperi toate nevoile pe care le are. Ciclul de producție va fi complet, de la aprovizionare și manufacturare, până la piese de schimb, asamblare, service și întreținere.

VAB LTD produce Sisteme de Tip Pivot, Liniar și Hipodrom (n.r. vezi tehnologia producătorului aici) cu acoperire largă și mișcare automată, prin parteneri care produc tehnică de cea mai înaltă calitate. Mai mult decât atât, nu le oferă pur și simplu, ci în pachete integrate, cu servicii de instalare, supraveghere, garanție, servicii post-garanție, servicii de furnizare rapidă a pieselor de schimb și echipe de întreținere expres a echipamentelor pe întreg teritoriul României.


AVANTAJELE SISTEMELOR DE IRIGARE VAB LTD

  • Echipamente de cea mai înaltă calitate
  • Compensare de Stat din costul echipamentului.
  • 100% supravegherea instalării.
  • Garanția echipamentele de la data implementării proiectului și până la data transmiterii către cumpărătorul final este asigurată 24 de luni după sfârșitul instalării.
  • Servicii post-garanție de către propriul serviciu de service.
  • Disponibilitatea componentelor în depozitul producătorului.
  • Echipă de întreținere expres a echipamentelor pe întreg teritoriul României.

Află mai multe informații de la Specialiștii pentru Sisteme de Irigații Titan Machinery România, apelând la numărul de telefon 0748.290.197.

Bogdan Constantin
PR & Communication specialist