CASE IH devine sponsorul APRILIA RACING în MotoGP™


14.02.2022

        Producătorul Case IH este încântat să anunțe că va sponsoriza echipa de curse de motociclete Aprilia Racing pentru sezonul MotoGP™ 2022, într-o mișcare care leagă această marcă agricolă cheie a  grupului CNH Industrial cu unul dintre cele mai de succes nume din istoria curselor de motociclete. Acordul, care începe la prima cursă din 2022 din Qatar, în martie, reprezintă un parteneriat între două companii care operează la vârful inovației tehnice în sectoarele lor de inginerie tehnică.

Aprilia Racing, parte a Grupului Piaggio, este o echipă de tradiție în istoria curselor de viteză cu 296 de victorii și 54 de titluri mondiale în toate categoriile de curse de motociclete. Pe măsură ce se îndreaptă spre sezonul MotoGP™ 2022, piloții Aleix Espargaro și Maverick Vinales, doi dintre cei mai talentați piloți din campionat, se vor lupta pentru a pentru o clasare cât mai înaltă.

Scott Harris, Președintele CASE IH și STEYR, a declarat: „Prin acest proiect de expunere la cel mai înalt nivel, Case IH urmărește să exploateze o oportunitate deosebit de interesantă în vederea maximizării notorietății sale. Cursele de motociclete MotoGP™ reprezintă un sector sportiv care are multe lucruri în comun cu afacerea de echipamente agricole, iar Case IH a decis să investească în acest parteneriat pentru că MotoGP™ reprezintă eveniment global cu curse în întreaga lume. 

Am ales să colaborăm cu Aprilia, deoarece marca noastră globală împărtășește laturi de afaceri similare, de la puterea și tehnologia de înaltă performanță cerute atât de mașinile de curse, cât și de cele agricole, până la competitivitatea, munca în echipă și pasiunea necesare pentru a reuși.

Timpul de funcționare și fiabilitatea sunt esențiale atât în ​​cursele de motociclete, cât și în operațiunile agricole zilnice, în timp ce analiza datelor este un element cheie al succesului în câmp și pe pistele de curse. Fie că țintești să câștigi curse și campionate, fie că țintești sezoane productive de semănare și recoltare, planificarea amănunțită și înțelegerea a milioane de variabile de date sunt fundamentale. Împărtășim riscurile asociate cu vremea și multe variabile care înseamnă că strategiile trebuie reconsiderate constant.

Scopul nostru va fi să maximizăm valoarea acestui acord de sponsorizare interesant atât pentru Case IH, cât și pentru dealerii săi, pentru a crește gradul de conștientizare, și pentru a crește expunerea mărcii, arătând clienților noștri punctele în comun care există între aceste două sectoare de activitate la cel mai înalt nivel.” a spus Scott Harris, Președintele CASE IH și STEYR.

CEO-ul Aprilia Racing, Massimo Rivola, a salutat, de asemenea, parteneriatul: „Aștept cu nerăbdare acest sezon cu Case IH de partea noastră și sper că fanii ambelor mărci sunt pregătiți să fie alături de noi. În ceea ce privește provocările la nivel mondial și performanțe pe care le avem, împărtășim aceeași atitudine de învingători și aceeași dorință de succes. De asemenea, credem în inovație și în munca în echipă, două aspecte cheie atunci când concurezi pe o platformă de nivel superior”, a spus el. 

Sezonul MotoGP 2022 începe pe 6 martie în Qatar și aceasta este urmată de cursele din Indonezia (20 martie), Argentina (3 aprilie), SUA (10 aprilie), Portugalia (24 aprilie), Spania (1 mai), Franța (15 mai), Italia (29 mai), Spania ( 5 iunie) și Germania (19 iunie). A doua jumătate a sezonului cuprinde curse în Olanda (26 iunie), Finlanda (10 iulie), Marea Britanie (7 august), Austria (21 august), San Marino (4 septembrie), Spania (18 septembrie), Japonia ( 25 septembrie), Thailanda (2 octombrie), Australia (16 octombrie), Malaezia (23 octombrie) și Spania (6 noiembrie). 
 
Bogdan Constantin
PR & Communication specialist