NOUL CASE IH OPTUM CVXDRIVE® AFS CONNECT®


09.06.2022

      Tradiția constructorului american de utilaje agricole Case IH a fost aceea de a crea împreună cu fermierii cele mai bune utilaje agricole pentru agricultorii de pretutindeni. Fermierii au avut întotdeauna posibilitatea de a comunica producătorului Case IH care sunt cerințele pe care le au de la un tractor, pentru fiecare aplicație în parte. În mod firesc, fiecare fermier și-a dorit din ce în ce mai multă putere de la tractorul său, dar cu dimensiuni apropiate, de exemplu, de cele ale modelului Case IH Puma. Soluția Case IH pentru aceste cerințe este gama Optum CVXDrive®, care a devenit un alt punct de referință în istoria produselor Case IH.

Tractoarele din gama Optum CVX® se definesc ca fiind puternice compacte și foarte manevrabile, cu un raport putere-greutate excelent. Cu noul său design impresionant și cu luminile care captează orice privire, acest tractor execută orice tip de sarcină cu maximum de productivitate. Tractoarele Optum au un aspect aerodinamic și o deplasare confortabilă, dezvoltă fără probleme între 250 și 300 CP, în funcție de model. Raportul optim putere-greutate conferă o și mai mare versatilitate și deschide intervale de lucru mai ample în orice situație.

Indiferent că este vorba despre arat, pregătirea patului germinativ, plantat sau remorcat în timpul recoltării, Case IH a echipat Optum CVXDrive® cu cele mai noi sisteme pentru a garanta tracțiune maximă pe câmp și o manevrare și o frânare eficiente pe drum. Optum CVXDrive® oferă control și siguranță impresionante. Gama Case IH Optum CVX® AFS Connect® cuprinde 3 modele: de 250 CP, 270 CP, respectiv 300 CP.

Pentru un tractor de asemenea dimensiuni, puterea și eficiența generate sunt impresionante. Vă puteți baza pe puterea constantă, dezvoltată fără niciun compromis, pentru că motorul trage fără efort orice cultivator sau agregat de mare calibru, dar și remorci mari, într-un mod econom și sigur, iar pe drumurile publice poate merge cu o viteză de până la 50 km/h. Optum are un motor autentic FPT®, deosebit de puternic, în 6 cilindri, cu o capacitate de 6.7 litri. Acesta a fost proiectat să genereze putere și să optimizeze eficiența carburantului. Normele de emisie Stage V sunt respectate cu sistemul de post-tratare Hi-eSCR2, special și ultraeficient.

Puntea față este prevăzută cu doi cilindri de amortizare cu o cursa de 110 mm, care sunt montați pe perne, pe baia de ulei a motorului. Logica de control adaptiv asigură un nivel înalt de performanță, confort și stabilitate. Versatilitatea și productivitatea sunt principiile fundamentale ale Optum CVXDrive®. Aceste tractoare sunt capabile să execute orice li se cere: sunt suficient de compacte pentru lucrări rapide de remorcare și suficient de puternice pentru lucrări grele de tracțiune. Împreună cu noul design al punților din față și din spate, ampatamentul mai mic de 2,995 mm și pneurile cu diametrul de 2.15 (de ex. 710/75R42), asigură putere excelentă la nivelul solului și o tracțiune impresionantă.

Datorită unui ambient deosebit de liniștit în interiorul cabinei, puteți răspunde la mesajele de pe telefon în timp ce sistemele avansate de ghidare automată de la Titan Machinery au grijă să vireze tractorul mai precis decât ar putea spera să se descurce majoritatea operatorilor profesioniști. De fapt, când sunteți în tractor, de ce să nu vă conectați telefonul prin Bluetooth la sistemul audio Optum CVXDrive® și să ascultați muzica preferată?! Cu suspensia punții față, suspensia cuplajelor din față și din spate, suspensia cabinei și suspensia scaunului șoferului, acesta va fi ferit de gropi și de zdruncinături, dar va rămâne în strâns contact cu ceea ce se întâmplă de jur împrejurul lui. Cabina Optum CVXDrive® a fost special creată pentru a vă ajuta să conduceți în siguranță pe drum și să lucrați eficient pe câmp.

Cu mult înainte de capătul rândului, monitorul AFS Pro 1200® anunță că este pregătit să execute seria de mișcări necesare pentru a întoarce. Aveți vizibilitate excelentă asupra zonei de întoarcere si asupra suprafeței de lucru din spatele dvs., chiar și noaptea, datorită pachetului de lumini cu led la 360°.

Transmisia CVXDrive® este numărul 1 în industrie și furnizează o energie neîntreruptă la sol, încorporând trei game de transmisie pentru a fi mai eficiente și pentru a oferi mai multă putere pentru lucrări dificile. În plus, cu funcția ActiveStop®, motorul ține tractorul în poziție, permițându-vă să porniți și să vă opriți mai ușor pe înclinații fără a utiliza ambreiajul sau frâna.

Mergeți de la zero la 40 sau 50 km / h pur și simplu mișcând manșa. CVXDrive® selectează automat cea mai bună gamă de transmisie pentru viteză sau sarcina dorită, eliminând necesitatea folosirii ambreiajului și a schimbărilor de viteze.

Pentru cei care doresc si mai mult confort, Case IH oferă cabina Luxury cu suspensie hidraulică semi-activă. Scaunul ventilat, din piele premium, volanul îmbrăcat în piele, scaunul pasagerului din piele și podelele mochetate vă dau senzația de lux pur în timp ce lucrați eficient și productiv. Acest pachet include și camere standard în partea din față și din spate, pentru ca dumneavoastră să aveți cea mai bună vedere asupra împrejurimilor și pentru a reduce semnificativ riscul de accident.

CABINA LUXURY - CARACTERISTICI STANDARD

  • Suspensie hidraulică semi-activă pentru cabină
  • Volan îmbrăcat în piele
  • Scaun îmbrăcat în piele premium cu suspensie activă, încălzire și ventilație
  • Scaun pasager îmbrăcat în piele
  • Mochetă
  • Radio cu Bluetooth și difuzoare de înaltă performanță
  • Parasolare față, spate și lateral
  • Oglinzi telescopice, reglabile electric, cu unghi larg
  • Camere față și spate instalate în fabrică
  • Iluminat de accentuare
  • Conexiuni USB suplimentare, prize de alimentare cu 3 pini si de 230 V

Cabina tractorului Optum a fost întotdeauna sinonimă cu productivitate, confortul și ușurința de utilizare. Dar, inginerii de la Case IH, nu s-au mulțumit cu atât, ci i-au întrebat pe clienții din toată lumea ce anume ar putea îmbunătăți. Rezultatul este un concept de operare care vă oferă libertatea de a adapta toate funcțiile agriculturii de precizie, setările tractorului și conectivitatea la personalitatea dumneavoastră.

SUB DEGETELE DUMNEAVOASTRĂ  

Joystick-ul ergonomic a fost reproiectat ca să includă funcții reconfigurabile ale tractorului. Puteți ajunge ușor la el de pe cotieră și prezintă mai multă funcționalitate ca niciodată, inclusiv controlul supapelor acționate de la distanță, din față și din spate, toate setările de transmisie și funcțiile ISOBUS.

MULTICONTROLLER CU MAI MULTE FUNCȚII

Cea mai noua versiune a cunoscutului Multicontroller îmbină ergonomia perfectă cu funcționalitatea grozavă și poate fi personalizat în funcție de preferințele fiecărui operator. Cele patru butoane liber configurabile de pe Multicontroller pot fi programate cu orice funcție doriți, ca să aveți permanent totul la îndemână, economisind timp și mărind eficiența. În plus, cele patru butoane de pe blocul supapelor controlate de la distanță pot fi configurate pentru oricare supapă.

Tastele alocate funcțiilor ISOBUS pot fi salvate pentru utilaje diferite. Dumneavoastră și angajații dumneavoastră țineți permanent flota sub control. Pictogramele de pe butoane sunt retro-iluminate pentru a facilita munca chiar și pe întuneric.

Ce înseamnă AFS CONNECT® la tractoarele CASE IH OPTUM?

Exista momente în viața fiecăruia dintre noi pe care nu dorim să le pierdem, cum ar fi ziua de naștere a copilului, sau ziua noastră de naștere. AFS Connect® ne oferă libertatea de a fi exact acolo unde ne dorim să fim. Nu trebuie să ne aflăm în cabină pentru a vedea tot ceea ce vede operatorul. Nu trebuie să fim în proximitatea tractorului pentru a ne asigura ca acesta este în acțiune. Putem să accesam monitorul AFS din orice loc. Tractoarele Case IH AFS Connect® sunt echipate cu cele mai noi aplicații de telematică.

Mai mult decât atât, administratorul fermei și operatorii pot transfera informații în timp real între tractor, telefon, tabletă sau calculator, de oriunde s-ar afla în lume, totul fără fir. Având la baza telematica AFS Connect®, administratorul are libertatea de a lua deciziile potrivite pe baza tuturor datelor disponibile, la momentul potrivit. De asemenea, receiver-ul AFS Vector Pro funcționează cu baza semnalului de precizie RTK+ dezvoltat de Titan Machinery România, asigurând cea mai buna precizie între treceri, de 2,5 cm.

Pe de altă parte există un suport substanțial în ceea ce privește mentenanța de la distanță. Nu va mai exista timp pierdut pentru opriri cauzate de probleme care se pot rezolva imediat. Acum fermierii pot să lucreze împreună cu Titan Machinery și de la distanță, pentru a rezolva probleme de mentenanță și service și să găsească piesele de schimb de care au nevoie pentru a menține tractorul în acțiune în permanență. De asemenea, Departamenul pentru Agricultura de Precizie din cadrul Titan Machinery România poate să actualizeze de la distanță firmware-ul de operare, astfel încât fermierul să aibă acces la funcții noi, funcționalitate și îmbunătățiri.

În ceea ce privește managementul accesului, Case IH a integrat pentru prima dată funcții utile în telecomandă. În afară de blocarea și deblocarea cabinei prin simplă apăsare a unui buton, noua telecomandă protejează atât împotriva accesului neautorizat cât și împotriva furtului, pentru că tractorul nu pornește fără o cheie recunoscută.

Află mai multe informații de pe noul site al Titan Machinery România (www.titanmachinery.ro) sau de la reprezentanții Titan Machinery România, accesând link-ul de mai jos, respectiv punctul de lucru din țară cel mai apropiat de dumneavoastră.

https://www.titanmachinery.ro/pagina/contact

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist