GAMA DE MICĂ MECANIZARE WACKER NEUSON


15.11.2022

        Titan Machinery România, importatorul oficial al binecunoscutei game de utilaje de construcţii CASE, a devenit în 2021 importator și distribuitor pe piața autohtonă al utilajelor convenționale și electrice de origine germană WACKER NEUSON, parteneriat care a presupus integrarea treptată a întregii sale game de utilaje în oferta proprie destinată pieţei din România.

Wacker Neuson este unul dintre cei mai importanţi producători germani și europeni de utilaje pentru construcţii și agricultură, varietate divizată în două mari grupe: echipamente ușoare și echipamente compacte. Ca atare, Titan Machinery România a echipat prin partenerii săi mai multe șantiere din România cu utilaje articulate compacte, respectiv mini-încărcătoare frontale, dumpere (n.r. autobasculante) și mini-excavatoare pe șenile. Aceste echipamente de înaltă calitate au reprezentat însă doar un prim-pas în ceea ce privește importul și distribuția Wacker Neuson, producătorul german dispunând în egală măsură și de excavatoare pe pneuri, încărcătoare telescopice, autobasculante pe șenile, cilindri pentru compactare și o gama largă de mașini de mică mecanizare.

Acest segment de utilaje pentru mica mecanizare, reprezintă la rândul său un domeniu distinct și foarte bine definit, care înglobează de altfel o serie largă de unelte și mașini de mare performanță. Titan Machinery România este pregătită să livreze imediat plăci vibratoare cu deplasare înainte, plăci vibratoare reversibile, electrice sau cu acționare de la depărtare, mașini de tăiat asfalt/rosturi, maiuri compactoare și vibratoare interne pentru turnarea betonului. Distribuția Titan Machinery a utilajelor de mică mecanizare Wacker Neuson în România mai cuprinde și ciocane cu acționare pe benzină, generatoare, mașini pentru iluminat, pompe, vibratoare externe, convertizoare de frecvență și debitatoare.

Segmentul de mică mecanizare intră astfel în suplimentarea portofoliului variat de mașini și utilaje al Titan Machinery România, compania având potențialul și experiența de a oferi o configurare completă a constructorilor care exploatează șantiere din țară. Portofoliul de produse de la Titan Machinery România a fost construit cu atenție, ca urmare a unui studiu de piață, iar utilajele Wacker Neuson satisfac perfect exigențele constructorilor, producătorul german bucurându-se de o bună reputaţie printre constructori, fiind caracterizate, pe scurt, prin performanţe foarte bune de lucru și o durată lungă de utilizare, indiferent de tipul șantierului, datorită calităţii înalte a materialelor utilizate în construcţia lor, rezistente la orice tip de agresiune externă.

Mașinile și uneltele care compun gama de mică mecanizare poartă amprenta excelenței de fabricare germană a constructorului Wacker Neuson, fabricile sale de producţie fiind localizate atât în Germania, cât și în Austria. Aceste mașini și utilaje Wacker Neuson se pot comanda prin cele 14 reprezentanțe Titan Machinery din România, contactând reprezentantul local pentru segmentul de construcții al Titan Machinery.

Wacker Neuson are o tradiție îndelungată în industria compactării. În 1930, Hermann Wacker a inventat primele maiuri compactoare. La acea vreme, aceasta era o adevărată inovație. Astăzi, compania germană continuă să construiască drumuri noi cu maiurile compactoare convenționale sau alimentate de baterii. Indiferent dacă funcționează cu baterie sau pe benzină, cu motoare în 2 sau 4 timpi, maiurile vibratoare sunt proiectate pentru performanțe ridicate și au o durată lungă de viață, autonomie ridicată, rată mare de percuție și o cursă lungă a tălpii.

Wacker Neuson este singurul producător care oferă tehnologia de compactare în 2 timpi. Compania a dezvoltat motorul WM80 special pentru a rezista la aplicații robuste de compactare, depășind în același timp reglementările actuale privind emisiile. Acest motor durabil are mai puține părți în mișcare, ceea ce înseamnă mai puțină întreținere și o viață mai lungă.

Compactarea solului reprezintă una dintre specialitățile producătorului. Constructorul oferă o linie extinsă de plăci atât ușoare, cât și grele cu o singură direcție și reversibile, precum și plăci vibratoare controlate de la distanță. Toate plăcile vibratoare Wacker Neuson oferă performanțe ridicate, pentru compactarea cu vibrații reduse [n.r. pentru operațiuni de tip mână-braț (HAV)]. Caracteristicile inovatoare, cum ar fi Compatec și Compamatic, vă permit să urmăriți cu o precizie maximă starea compactării.

Gama mare de plăci vibratoare cu o singură direcție sunt concepute pentru a manevra în jurul colțurilor strânse și pentru a accesa zone restrânse. Pe șantier, lucrările pot fi finalizate rapid și precis. Prin urmare, vă puteți baza pe plăcile vibratoare cu deplasare înaintea de la Wacker Neuson pentru a oferi rezultate de calitate în lucrările de compactare a solului și a asfaltului.

Indiferent dacă compactează soluri mixte, pietre de pavaj sau asfalt, plăcile vibratoare reversibile Wacker Neuson oferă performanțe excelente de compactare pe cea mai mare varietate de suporturi. Cu acești armăsari pentru șantier, puteți obține rapid gradul de compactare necesar. Pentru a schimba direcția de deplasare a plăcii, mișcați pur și simplu mânerul.

Plăcile vibratoare reversibile cu telecomandă Wacker Neuson sunt utilaje inteligente, de încredere și pot fi operate cu precizie prin telecomandă cu infraroșu. Operatorul este capabil să se concentreze pe deplin asupra sarcinii în cauză la o distanță sigură de praf, vibrații și zgomot.

Află mai multe informații de la reprezentanții pentru construcții ai Titan Machinery România, accesând link-ul de mai jos, respectiv punctul de lucru din țară cel mai apropiat de dumneavoastră.

https://www.titanmachinery.ro/pagina/contact

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist