HEDERELE PROFESIONALE PENTRU FLOAREA-SOARELUI NARDI SUNSTORM


29.08.2023

             Recoltarea florii-soarelui este o treabă sensibilă, iar plantele trebuie tratate cu grijă pentru a obține rezultate maxime. În cea mai mare parte, floarea-soarelui este alcătuită din materiale foarte abrazive. Contactul inițial al plantei cu hederul combinei de recoltat poate face diferența în acest caz. Partenerul principal al Titan Machinery România în furnizarea hederelor pentru floarea soarelui este producătorul italian NARDI. Astfel gama de hedere pentru floarea soarelui și alte plante prășitoare este cuprinsă din echipamente cu lățimi de lucru cuprinse între 6 și 11.7 metri, incluzând și hederele cu dispozitive de tăiere și tocare (n.r. CHOPPER).

Hederele profesionale pentru floarea-soarelui NARDI SUNSTORM au un design inovativ ce permite o cursivitate facilă a plantelor spre cuțite, evitând contactul direct între flori și tambur pentru a evita pierderile de semințe. Poziția scutului poate fi reglată mecanic sau hidraulic, creând posibilitatea în plus de a ajuta la îndreptarea capetelor florilor, lăsând majoritatea tulpinilor pe câmp pentru a avea o cultură curată și pentru a nu stresa mașina. Când materialul este tocat, resturile sunt răspândite uniform pe teren, ceea ce crează în definitiv alte avantaje. 

Precizia pe care o cauți mereu

Hederele profesionale NARDI SUNSTORM reprezintă cea mai precisă tehnologie dintre sistemele de recoltare a florii soarelui. Inima acestui heder este grupul de rânduri care permite efectuarea unei recoltări precise și lineare cu productivitate maximă și pierderi aproape nule.

Hederul pentru floarea soarelui cu flux continuu de recoltare

Capul de floarea-soarelui tip tigaie asigură viteze mari și un flux continuu de recoltare. Datorită acestei tehnologii, operatorul poate merge în mai multe direcții fără oprire în fluxul de lucru.

Economie de timp și de bani

Sistemul de tăiere și alimentare NARDI SUNSTORM permite reducerea costurilor și timpilor datorită tehnologiei sale speciale pentru alimentarea combinei cu materialul secerat. Viteza mare vă permite să vă finalizați recoltarea floarea-soarelui în perioade rapide, ceea ce înseamnă costuri și perioade de întreținere reduse.

Echipament ușor și rezistent

De asemenea, NARDI SUNSTORM sunt concepute din materiale ușoare dar deosebit de rezistente care beneficiază de întăriri în locurile strategice ale echipamentului și de cea mai bună protecție a sistemului mecanic. Compania NARDI HARVESTING dezvoltă  permanent designul fiecărei componente pentru a asigura cea mai bună adaptabilitate pentru fiecare combină.

Compania este pe piață din 1980 și astăzi este un brand recunoscut în Europa, America de Nord, Argentina și Africa de Sud datorită calității și fiabilității produselor sale. Astăzi compania are 2 locații de producție cu un total de 6000 de metri pătrați și 50 de angajați. Compania produce o gamă completă de hedere pentru combine/bare de tăiere/capete pentru recoltarea porumbului, floarea soarelui, soia și alte cereale. Datorită experienței sale, procesele de proiectare și producție sunt realizate 100% în sediul NARDI din Italia pornind de la materii prime.

Compania își achiziționează numai materii prime și componente certificate, făcând o selecție atentă a furnizorilor săi care au sediul și în nordul Italiei. Înainte de a începe procesul de proiectare a oricărui produs nou, compania ia în considerare părerile operatorilor de combine, ale fermierilor și importatorilor produselor sale.

Biroul de cercetare și dezvoltare utilizează cel mai nou software de inginerie 3D. Departamentul de componente produce piese structurale cu cele mai moderne tehnici si echipamente de precizie.

SUNSTORM – SPECIFICAȚII TEHNICE

  • Construcție robustă dar ușoară
  • Sistem de tăiere special realizat pentru plantele de floarea soarelui de mari dimensiuni.
  • Melcul de mari dimensiuni asigură un flux omogen al materialului recoltat către combină.
  • Sistem de ajustare mecanică a scutului
  • Site metalice de protecție

Află mai multe informații de la reprezentanții Titan Machinery România, accesând link-ul de mai jos, respectiv punctul de lucru din țară cel mai apropiat de dumneavoastră.

https://www.www.titanmachinery.ro/contact 

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist