Premiera mondială a noului Väderstad Seed Hawk 600-900C


29.09.2023

           După prezentarea prototipului revoluționar de semănătoare de precizie pentru plante păioase și prășitoare deopotrivă, Väderstad a prezentat în această săptămână o nouă semănătoare pe care o va lansa în producția de serie, un model de foarte mare capacitate în proprietatea noului segment de semănători VÄDERSTAD SEED HAWK 600-900C. Această semănătoare va fi prezentată în curând la târgul AGRITEHNICA 2023 din Germania și va fi disponibilă la sfârșitul anului 2024, numai prin Titan Machinery, unic importator și distribuitor al utilajelor marca Väderstad în România.

Väderstad, una dintre companiile lider la nivel mondial în prelucrarea și însămânțarea solului, a prezentat noua semănătoare de înființare a culturilor fără pregătire - Seed Hawk 600-900C. Construită pe conceptul consacrat de brăzdar cu cuțit, anume Seed Hawk, noul Seed Hawk 600-900C este proiectat de această dată pentru piețele europene și internaționate, conceptul tehnic fiind  testat inclusiv în România.

Väderstad are peste 30 de ani de experiență ca lider al industriei no-till din Canada. Väderstad Seed Hawk este cunoscut pentru precizia, versatilitatea și capacitatea sa de a maximiza potențialul de producție în tehnologia de înființare a culturilor fără pregătire.

"...Suntem bucuroși să anunțăm că în curând un nou membru al familiei Seed Hawk va intra pe piețele europene și internaționale - noul Väderstad Seed Hawk 600-900C", spune Björn Jeansson, Director Management Products Seed Drills, la Väderstad, și continuă:

"...Seed Hawk 600-900C este o mașină complet nouă, construită în jurul sistemului bine dovedit de brăzdar cu cuțit Seed Hawk".

Seed Hawk 600-900C are un buncăr mare cu trei compartimente, oferind versatilitate completă pentru semințe și îngrășăminte. Utilizează sistemul de dozare Fenix III de înaltă precizie pentru a asigura un flux uniform al produsului către brăzdarele pentru semințe și îngrășăminte, iar mașina este operată prin sistemul de control bazat pe iPad Väderstad E-Control. Pentru a asigura performanța însămânțării atunci când semănați direct în miriște de cultură grea sau după culturile de acoperire, brăzdarul cu cuțit Seed Hawk poate fi completat cu un disc frontal ca opțiune.

"...Așteptăm cu nerăbdare să întâlnim fermierii la Agritechnica în cursul acestui an, unde noul Seed Hawk 600-900C va fi prezentat pentru prima dată în lume", spune Björn Jeansson.

Noua semănătoare fără cultivare Väderstad Seed Hawk 600-900C va avea premiera mondială la târgul internațional Agritechnica, la Hanovra, în noiembrie 2023. Va fi disponibilă pentru comandă la sfârșitul anului 2024, cu primele mașini produse în serie. pe teren la începutul anului 2025.

_____________________​

Fiecare utilaj Väderstad reprezintă dovada pură a calității superioare necesare unei agriculturi moderne, profitabile și responsabile. Väderstad întruchipează excelența tehnică a industriei constructoare de mașini și utilaje din Suedia.

Datorită cererii imense de utilaje agricole din întreaga lume, producătorul suedez își va mării platforma de producție și tot angrenajul operațional și logistic, deschizând în acest an o nouă fabrică de producție a utilajelor agricole în orașul suedez cu același nume.

Producătorul suedez din orașul Väderstad este cunoscut pentru calitatea înaltă a utilajelor și a pieselor din care sunt făcute. „Producția noastră proprie de piese de uzură este unică pe piață și îi conferă companiei constructoare Väderstad controlul deplin asupra procesului. Suntem încrezători în calitatea produselor noastre și, desigur, dorim ca și clienții noștri să se simtă în siguranță în alegerea Väderstad ca partener”, spune Mattias Hovnert, director de vânzări și marketing, la Väderstad.

Marcajul V-55 de pe piesele originale Väderstad este o marcă a oțelului suedez de înaltă calitate Väderstad. Numărul 55 reprezintă duritatea măsurată în unitatea Rockwell C HRC. Această structură unică de material face posibilă împingerea nivelului de duritate de la standardul industrial HRC 47-48 la HRC 55, păstrând în același timp o rezistență la șoc foarte intensă.

Accesează link-ul de mai jos, respectiv punctul de lucru din țară cel mai apropiat de dumneavoastră pentru a găsi reprezentantul de vânzări!

Găsește reprezentantul aici

Bogdan Constantin
PR & Communication specialist