RAMPE ȘI ACCESORII DE DISPERSIE PENTRU VIDANJE


22.09.2023

              La începutul anului 2022 Titan Machinery a început distribuția în România a cisternelor vidanje marca BONSEGNA, oferind fermierilor români posibilitatea de a opta pentru vidanja potrivită dintr-o gamă variată de modele, cu diferite tipuri de suspensie, respectiv monoaxă, tandem sau tridem, cu capacități cuprinse între 4300 de litri și 25000 de litri. Iar aceste posibilități tehnice nu au rămas izolate în portofoliu nostru de produse, Titan Machinery preocupându-se să găsească în permanență soluții complementare acestor cisterne profesioniste de la BONSEGNA, având ca obiectiv final satisfacerea cât mai multor nevoi de transport, manipulare și aplicare materiale pentru dezvoltarea culturilor mari.

Drept urmare, Titan Machinery a gândit un portofoliu de rampe și accesorii de dispersie pentru vidanjele BONSEGNA, având ca partener doi producători de prestigiu din industrie, respective producătorul Olandez BOMECH și producătorul German VOGELSANG, două companii care au o experiența de peste 30 de ani fiecare în producția unor astfel de soluții tehnice și câte un lanț mare de distribuție în întreaga lume.

În acest sens, Titan Machinery România oferă trei tipuri de accesorii pentru dispersie, echipamente care sunt ideale pentru cisternele vidanje BONSEGNA și anume rampe pentru dispersie BONTECH cu lățime de lucru de 6m, 9m și 10.5 m, rampe pentru dispersie VOGELSANG cu lățimi de lucru de 6m și 9 m și rampă cu disc injector marca BONSEGNA.

Toate aceste rampe pentru dispersie au o lățime de transport mai mică de 3 metri, sunt pliabile, au o construcție inteligentă, cu distribuitoare de precizie, au o greutate redusă, nu necesită putere suplimentară de la tractor și se pot opera deosebit de ușor. Datorită distribuitorului central de precizie distribuția gunoiului lichid de grajd se face uniform, prin orificiile de evacuare individuale – care oferă un coeficient de variație de până la mai puțin de cinci procente. Un separator integrat de materiale grele separă materialele perturbatoare, cum ar fi pietrele sau componentele metalice, prevenind astfel înfundarea furtunurilor de evacuare. Furtunurile în sine sunt fabricate din material robust, dar elastic și sunt foarte rezistente la UV.

În funcție de cerințe, rampa de dispersie poate fi fixată pe o cisternă prin intermediul unui suport în 3 sau 4 puncte. Mecanismul DropStop previne scurgerea gunoiului de grajd lichid în timpul transportului sau în promontoriu. Alte detalii tehnice, cum ar fi un dispozitiv de blocare hidraulic integrat, asigură, de asemenea, un transport rutier în siguranță. Cu legătura universală UniSpread, utilizatorul este capabil să împrăștie gunoiul de grajd lichid cu precizie, aproape de sol și cu emisii reduse și utilizând astfel optim nutrienții.

Urmărirea inegalabilă a solului datorită noului sistem Bomech Field Contour System (FCS)

O caracteristică unică, de top și totodată inima seriei UP este noul sistem de urmărire la sol Bomech FCS. Sistemul produce o urmărire inegalabilă a solului pe terenuri neuniforme și pante, chiar și în cele mai dificile condiții de teren. Prin intermediul sistemului FCS, distribuitorul de îngrățăminte se poate adapta la conturul solului, complet liber de mișcările cisternei, în direcție transversală și longitudinală, asigurând astfel întotdeauna o amplasare optimă a lichidului.

RAMPA DISPERSIE BOMECH BASIC-UP

  • Realizată din materiale cu greutate redusă
  • Sistem Bomech Field Contour (FCS) unic și nou dezvoltat pentru urmărirea perfectă a solului
  • Cilindri hidraulici cu amortizare la capăt de cursă pentru o pliere lină
  • În varianta de 9 și 10.5 m lățime de lucru dispune de sistemul de protecție la impact în stânga și în dreapta cu șuruburi de rupere
  • Blocare hidraulică pentru transport
  • Sistem pentru control Bomech I-Control
  • Distanta între furtunuri : 25 cm
  • Furtunurile nu sunt îndoite în timpul ridicării sau plierii și, prin urmare, sunt de lungă durată
  • Viteza de lucru : max 20 Km/h

RAMPA DISPERSIE VOGELSANG UNISPREAD

  • Greutate redusă ce permite creșterea sarcinii utile
  • Fiabilitate maximă
  • Distribuție precisă a nutrienților și mărunțire optimă a materiilor străine și fibroase datorită distribuitorului de precizie ExaCut
  • Furtun special Vogelsang extrem de robust, elasticitate și rezistență la UV datorită procesului unic de producție
  • Dimensiuni de transport max. 2,55 m indiferent de lățimea de lucru

Află mai multe informații de la reprezentanții Titan Machinery România, accesând link-ul de mai jos, respectiv punctul de lucru din țară cel mai apropiat de dumneavoastră.

https://www.www.titanmachinery.ro/contact 

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist