TITAN MACHINERY LANSEAZĂ MAGAZINUL ONLINE DE PIESE


05.09.2023

Titan Machinery România, parte a grupului american Titan Machinery Inc, unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori de utilaje agricole și de construcții din lume, anunță lansarea în premieră a propriului magazin online de piese de schimb, oferind astfel posibilitatea fiecărui fermier din țară la un acces rapid la orice tip de piesă de care are nevoie, acces care cuprinde atât partea de informație și comandă online, cât și livrarea în timp util prin curier.

Platforma magazinului online de piese Titan Machinery are un afișaj deosebit de intuitiv, iar produsele pot fi identificate ușor, atât după marcă, cât și după categoria de produs. De asemenea, platforma va găzdui o varietate importantă de oferte de preț, discounturi acordate produselor pe care le comercializăm, lansări de produse noi, atât de origine, cât și multimarcă. Magazinul Online de Piese al Titan Machinery România poate fi accesat prin link-ul: store.titanmachinery.ro sau prin butonul E-MAGAZIN ONLINE de pe site-ul oficial titanmachinery.ro, atât în versiunea de desktop, cât și aceea de mobil.

Prin această platformă, Titan Machinery România urmărește să fie și mai aproape de fiecare client al său, scurtând și mai mult timpul de așteptare pentru piesa de care acesta are nevoie, oferindu-i totodată informație exactă în timp real, totul pe acest site dezvoltat de echipa Departamentului de Piese de Schimb a Titan Machinery.

Titan Machinery România operează pe piața internă printr-o rețea de 14 puncte de lucru care au rolul de a acoperi eficient toată suprafața țării, oferind clienților piese de schimb de origine și multimarcă și servicii de asistență și de mentenanță atât prin intermediul acestor puncte de lucru, cât și cu ajutorul echipelor mobile de intervenție rapidă puse la dispoziția clienților, atât în perioada dintre campanii, cât și, mai ales, în plină campanie.

Pentru mai multe informații legate de disponibilitate, specificații tehnice sau altele, vă rugăm să contactați reprezentanții zonali Titan Machinery România pentru PIESE DE SCHIMB, accesând link-ul de mai jos, respectiv punctul de lucru cel mai apropiat de dumneavoastră.

https://www.titanmachinery.ro/pagina/contact

Departamentul de comunicare
SC Titan Machinery Romania SRL