S-A LANSAT OFICIAL PRIMA FABRICĂ DE SISTEME DE IRIGAȚII DIN ROMÂNIA


15.06.2023

Marți, 13 iunie 2023, la Târgu Jiu,  a avut loc lansarea oficială a primei fabrici de producție de echipamente de irigare din România - VARIANT IRRIGATION parte a companiei VARIANT AGRO ROMÂNIA.

La acest eveniment au participat fermieri din toate zonele țării, oficialități ale guvernului României și ale autorităților locale, reprezentanți ai companiei, printre care Manfred Spendier, în calitate de Director General al Titan Machinery România și Melania Ungureanu, în calitate de Director al Titan Machinery România, dar și reprezentanți din cadrul mass-mediei.

Titan Machinery România, în calitate de unic distribuitor al echipamentelor de irigații marca VARIANT IRRIGATION va avea oportunitatea să ofere tuturor fermierilor din țară echipamente românești de irigații multiple de tip PIVOT, LINIAR și HIPODROM de cea mai înaltă calitate, cu servicii de instalare, supraveghere, garanție, servicii post-garanție, servicii de furnizare rapidă a pieselor de schimb și echipe de întreținere expres a echipamentelor pe întreg teritoriul României.

Este de așteptat ca noua fabrică să furnizeze echipamente de irigare tuturor țărilor europene. Oportunitatea construirii unei fabrici în România este argumentată prin potențialul agricol ridicat al țării, precum și o locație convenabilă din punct de vedere logistic.

Prima fabrică de producție a echipamentelor de irigare a fost realizată în 2016, în Ucraina. Producția companiei este certificată conform standardelor ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ceea ce garantează cea mai înaltă calitate a produselor. Produsele companiei sunt marcate cu marca CE.

Datorită cooperării strânse cu fermierii din România, a seriozității acestora ca parteneri și a prezenței unui dealer exclusiv Titan Machinery, alegerea unui loc pentru o nouă fabrică a fost evidentă. 

De aceea, în municipiul Târgu Jiu, pe o suprafață de 8000 de metri pătrați, este amplasată această nouă fabrică, unde se vor produce integral sisteme de irigare Variant Irrigation.

Le mulțumim tuturor celor care au participat la acest eveniment!
______________________________

În ultimii ani, Variant Irrigation a finalizat peste 500 de proiecte în Europa. Brand-ul este prezent din 2019 pe piața din România, când a fost deschisă o reprezentanță în țară – Variant Agro Ltd. Apoi, în 2020, primul sistem de irigare tip pivot a fost livrat în comuna Sascut și instalat într-un lan de porumb. În același an, compania a instalat încă doi pivoți de 800 m, cei mai lungi din regiune.

Variant Irrigation face parte din Variant Group, care este prezent pe piața europeană din 1991. De mai bine de 30 de ani, compania de familie a devenit un holding recunoscut la nivel mondial. Cele 12 companii care alcătuiesc grupul își reprezintă produsele în peste 65 de țări din întreaga lume.

Sistem de Irigații de tip Pivot, marca VAB, care beneficiază de 3 ani garanție pentru întregul sistem și de 10 ani garanție pentru ansamblul metalic. Acesta din urmă este alcătuit din oțel galvanizat la cald în zinc. Află mai multe informații de la Specialiștii pentru Sisteme de Irigații Titan Machinery România, apelând la numărul de telefon 0748.290.197.