Titan Machinery România începe distribuția UTV-urilor CORVUS


11.01.2023

           Titan Machinery, unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori de mașini și utilaje din lume, intră odată cu noul an 2023 pe piața vehiculelor utilitare (UTV) din România, având ca partener -producătorul spaniol de vehicule utilitare (n.red. UTV) CORVUS.

Vehiculele utilitare CORVUS TERRAIN™ sunt produse exclusiv în Spania, beneficiază de un design unic, fiind ideale pentru transportul mărfurilor de până la 450 kg pe terenurile accidentate și sunt cuprinse 3 categorii de vehicule: vehicule diesel, vehicule pe benzină și vehicule electrice.

Indiferent de categorie însă, toate UTV urile CORVUS vin, în echiparea standard, cu transmisie integrală 4x4, cu blocant diferențial spate, cu amortizoare ajustabile și cu sistem de ajustare a suspensiei față, în regim de frânare bruscă. Toate au posibilitate de cuplare frontală, dar și de remorcare.

UTV-urile CORVUS TERRAIN™ sunt echipate cu scaune ajustabile, beneficiază de spații de depozitare multiple și de o benă unică din punct de vedere al dimensiunilor și al durității. Aceasta este fabricată din oțel de înaltă duritate, este rezistentă, ușoară și pregătită pentru instalarea accesoriilor și a instrumentelor de lucru.

Fiecare UTV CORVUS TERRAIN™, indiferent că este cu ardere internă sau electric, poate fi achiziționat cu echipare completă, care mai cuprinde și compartiment de depozitare frontal și sub scaune, servodirecție electrică, închidere completă cu uși, respectiv geamuri față-spate și laterale, încălzire, sistem de climatizare automat și lumini de curtoazie (follow me home).

Fiind puternice, robuste și compacte, UTV-urile CORVUS TERRAIN™ sunt excelente atât pentru spațiile înguste, cât și pentru spațiile întinse ale terenurilor agricole, la lucrări forestiere, creșterea animalelor și servicii de întreținere. UTV-urile CORVUS TERRAIN™ sunt concepute pentru oricine caută un vehicul simplu cu care să își desfășoare orice lucrare într-un mod confortabil.

Producătorul spaniol de utilaje utilitare CORVUS a luat naștere din ideea de a-i face pe utilizatorii vehiculelor sale să se bucure de cea mai bună experiență Off-Road. Prin urmare, premisa inginerilor de la CORVUS este să fabrice vehicule agile, capabile de orice, cu cea mai bună experiență de condus de pe piață.

Toate componentele și accesoriile acestor vehicule sunt produse la CORVUS pentru a oferi alternative adaptate fiecărui utilizator, în funcție de nevoile pe care le are. Construcția vehiculelor se încheie doar după ce s-a efectuat teste exhaustive de control al calității, asigurându-se că se oferă întotdeauna un produs de calitate superioară.

Vezi specificațiile tehnice detaliate și variantele de echipare, accesând link-ul de mai jos:

https://www.titanmachinery.ro/utilaje-agricole/utv.html

Află mai multe informații de la reprezentanții Titan Machinery România, accesând link-ul de mai jos, respectiv punctul de lucru din țară cel mai apropiat de dumneavoastră.

https://www.titanmachinery.ro/pagina/contact

Bogdan Constantin
PR & Communication specialist