TITAN MACHINERY LANSEAZĂ UN NOU PRODUS T-LINE


28.06.2023

Titan Machinery România, parte a grupului american Titan Machinery Inc, unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori de utilaje agricole și de construcții din lume, anunță lansarea în premieră a unui nou produs marcă proprie T-LINE, respectiv AdBlue® care va deservi la cele mai înalte standarde de calitate și eficiență toate categoriile de mașini agricole, pentru construcții, autocamioane și autoturisme, indiferent de marcă sau aplicație.

De asemenea, acest nou produs adăugat în portofoliul T-LINE va deservi cu prioritate utilajele mixte ale tuturor fermierilor și constructorilor care doresc să-și păstreze calitatea tehnică a mașinilor pe care le exploatează.

Noul produs T-LINE -- AdBlue® este produs în Uniunea Europeană este certificat de către VDA (n.red. Asociația Germană a Industriei Auto), este ambalat în bidoane de plastic de 20 de litri și va fi distribuit în țară de Titan Machinery România prin cele 14 Reprezentanțe din Teritoriu și prin Echipele de Vânzări Piese de Schimb.

AdBlue® este o soluție apoasă, pe bază de uree (32,5%) și apă dionizată (67.5%), pentru motoarele diesel cu sistem SCR (reducere catalitică selectivă), pentru reducerea noxelor. Este un lichid incolor, limpede și cu miros ușor înțepător de amoniu. De asemenea, AdBlue® reduce consumul de combustibil cu până la 5%.

Recomandări utilizare:

Cu acest produs nu se alimentează rezervorul de combustibil, ci doar rezervorul special pentru AdBlue®. Dacă este necesară consultarea medicului țineți la îndemână recipientul sau eticheta produsului. Nu reumpleți recipientul și nu îl folosiți pentru alte lichide. Păstrați produsul doar în ambalajul original. Păstrați ambalajul curat și bine închis, ferit de razele solare.

Produsul nu este clasificat drept periculos în conformitate cu Regulamentul (CE) nr. 1272/2008, privind clasificarea, etichetarea și ambalarea substanțelor și amestecurilor. După utilizare se recomandă colectarea selectivă a deșeurilor, cod deșeu produs 06.10.99, cod deșeu ambalaj 15.01.02.

Pentru mai multe informații legate de disponibilitate, prețuri, specificații tehnice sau altele, vă rugăm să contactați reprezentanții zonali Titan Machinery România pentru PIESE DE SCHIMB, accesând link-ul de mai jos, respectiv punctul de lucru cel mai apropiat de dumneavoastră.

https://www.titanmachinery.ro/pagina/contact

Departamentul de comunicare
SC Titan Machinery Romania SRL
Aleea Stefania, Nr 2 , clădirea E
077096 Dragomirești Deal, Ilfov, România
Telefon:  +4 0374 367600; +4 021 3504935;
Vizitează pagina de Website aici
Vizitează pagina de Utilaje Rulate aici
Vizitează pagina de LinkedIn aici
Vizitează pagina de Facebook aici
Vizitează pagina de Instagram aici
Vizitează pagina de Youtube aici