TITAN MACHINERY DEVINE DISTRIBUITOR STEYR® ÎN ROMÂNIA


22.05.2024

Titan Machinery devine importator și distribuitor autorizat al tractoarelor marca STEYR® în România. Începând cu luna Mai 2024, Titan Machinery România va începe să comercializeze și să întrețină întreaga gamă de tractoare STEYR®, cu magazine de piese de schimb dedicate, în parteneriat cu dealer-ul consacrat STEYR®, respectiv Mecanica Ceahlău. În plus, clienții STEYR vor putea beneficia și de rețeaua existentă Titan Machinery cu 14 reprezentanțe active în marile orașe din toată țara.

STEYR® este cel mai puternic brand austriac de tractoare cu o istorie începută în 1947, care a produs până în prezent peste jumătate de milion de unități. De peste două decenii STEYR® face parte din grupul CNH Industrial, iar excelența de producție a acestor tractoare a crescut și mai mult, acestea căpătând treptat numeroase tehnologii de ultimă generație, printre ele remarcându-se transmisia variabilă continuă. Tractoarele STEYR® se produc la fabrica din localitatea Sankt Valentin din Austria, locul care mai este numit și casa tractoarelor STEYR®.

Angajamentul Titan Machinery de a investi în STEYR® garantează o experiență superioară pentru clienți, de la vânzări la service, oferind tehnologie modernă și cele mai înalte niveluri de servicii printr-o echipă motivată din România.  Titan Machinery va oferi întregul portofoliu STEYR, de la noul tractor utilitar STEYR Plus, până la Terrus CVT de 340 CP, echipat cu STEYR S-Control™ CVT -  transmisie cu variabilă continuă, concepută pentru a oferi performanță maximă și ușurință în operare. Această transmisie variabilă premium, cu management al puterii S-Tronic™, este disponibilă pentru modelele STEYR® de la 100 la 340 CP.

Cererea de transmisie variabilă continuă este în creștere în România. Clienții unor astfel de tractoare STEYR® de ultimă generație se așteaptă la soluții profesionale de management al fermei, dar și la personal experimentat din atelier și noi putem oferi exact asta”, spune Manfred Spendier, Managing Director Titan Machinery România.

Această nouă alăturare de forțe de pe piața din România, dintre Titan Machinery si Mecanica Ceahlău va conduce brandul STEYR® într-o nouă perspectivă de succes pe piața românească.

În ultimii 10 ani Titan Machinery și-a construit un nume de încredere în rândurile fermierilor români. Chiar dacă mediul economic general este în prezent unul provocator, trebuie să ne gândim la viitor. Titan Machinery România a considerat că este momentul potrivit pentru a adăuga un alt brand de clasă superioară în portofoliul său și de a face din acesta o poveste de succes.

Departamentul de comunicare
SC Titan Machinery Romania SRL
Aleea Stefania, Nr 2 , clădirea E
 077096 Dragomirești Deal, Ilfov, România
Telefon:  +4 0374 367600; +4 021 3504935;