Un nou parteneriat în Agricultura de Precizie: Bayer & Titan Machinery


03.04.2024

Pentru că Performanța și Profitabilitatea sunt două condiții esențiale ale unei agriculturi de precizie, companiile Bayer și Titan Machinery își alătură expertiza pentru a pune în valoare capabilitățile unei tehnologii moderne de cultură a porumbului. Și pentru că atenția la detalii este cea care face diferența, vor fi demonstrate, în câmp, beneficiile unei tehnologii adaptate mediului de producție, în două ferme pilot din Romania: ferma Ro-Vithur, situată în județul Arad și ferma Somalex, situată în județul Ialomita, și va cuprinde toate etapele de lucrări tehnologice. 

Scopul acestui proiect este de a demonstra eficiența și randamentul tehnologiilor de ultimă generație în perspectiva maximizării fiecărui gram de îngrășământ și a fiecărei semințe de porumb folosită. În cadrul acestui proiect, Titan Machinery și Bayer, vor investi toată experiența acumulată în dezvoltarea tehnologiilor și o vor concretiza prin managementul unei culturi de porumb pe un întreg ciclu de producție.

Astfel, ghidați de agricultura digitală, detaliile complexe în ceea ce privește fertilizarea diferențiată, rata de semănat variabilă sau aplicarea diferențiată a PPP, nu mai constituie obstacole sau provocări, ci oportunități pentru creșterea performanței și profitabilității în fermă sau a unei utilizări sustenabile a resurselor disponibile. 

Toate activitățile din cadrul acestui proiect, vor fi reflectate printr-o comunicare extinsă, cuprinzând articole de presă, filmări de la fața locului, comunicări în mediile on-line, dar și de alte elemente-surpriză, pe care le vom oferi celor care ne urmăresc. Astfel, publicul va fi informat despre specificul lucrărilor, utilaje și in-put-uri folosite, precum și despre obiectivele care se urmăresc a fi obținute. 

Ca atare, rămâi conectat pentru a vedea cum se face o agricultură tehnologizată, inteligentă, cu costuri minime și rezultate maxime, cu cele mai inovative soluții de pe piață și de-a lungul întregului proces tehnologic!

Titan Machinery România dezvoltă și oferă tehnologii avansate, precum echipamente de ghidare automată Case IH AFS AccuGuide ™ și T-Line ProTrack™ (marcă proprie a Titan Machinery), poziționare ce utilizează tehnologia de semnal RTK+, care oferă o precizie de 2.5 cm, dar și de ghidare manuală. De asemenea, Titan Machinery România oferă unele dintre cele mai avansate servicii de telematică și conectivitate de pe piață prin furnizarea sistemelor AFS Connect, cu care sunt dotate mașinile Case IH, dar și sisteme de aplicare rată variabilă și controlul secțiunilor de la RAVEN, TRIMBLE sau SULKY ECONOV.

Bayer se bucura de o poziție lider în piața de semințe și produse de protecția plantelor, precum și a serviciilor de agricultură digitală, extinzându-și în ultimii ani suportul acordat fermierilor din România prin servicii de asigurare profesională pentru cultura de rapiță sau servicii de specialitate dedicate agriculturii, disponibile prin programul de loializare; cum ar fi cartarea agrochimică sau analiza apei.

 

Departamentul de comunicare
SC Titan Machinery Romania SRL
Aleea Stefania, Nr 2 , clădirea E
 077096 Dragomirești Deal, Ilfov, România
Telefon:  +4 0374 367600; +4 021 3504935;