Case IH Patriot 50 dotat cu RAVEN Hawkeye II - în premieră la AgriPlanta RomAgroTec 2024


09.05.2024

Un loc aparte în cadrul standului Titan Machinery la ediția 2024 a târgului AgriPlanta RomAgroTec îl reprezintă noul model din seria 50 de mașini autopropulsate pentru erbicidat Patriot al producătorului amnerican Case IH. Această nouă generație Case IH Patriot este mai avansată decât precedenta, fiind dotată cu o multitudine de senzori care o fac să se comporte extrem de echilibrat, astfel încât rampele să rămână în plan paralel cu solul tot timpul, indiferent de gradul de denivelare sau de condiția terenului.

De asemenea, este dotată cu suspensie pneumatică pe fiecare roată, lumini full-LED și o cabină mare, reproiectată, din categoria Deluxe de la Case IH. Rampele pentru sprayere sunt solide, activate hidraulic, iar duzele sunt dispuse la o distanță de 50 cm una față de cealaltă. Acest lucru permite și efectuarea unui control de aplicare pe secțiuni foarte precis, duză cu duză.

O noutate deosebit de mare este tehnologia RAVEN Hawkeye II, care reprezintă cel mai avansat sistem de sprayere de pe piață, oferind cea mai bună acuratețe și precizie a pulverizării soluției. Această caracteristică ajută la reducerea supra-aplicării, dar și a controlului absolut asupra costului și calității lucrării, având o capacidate de spreyere de 20 de pulsuri pe secundă pentru fiecare duză.

 🛰💦⚙️ Tehnologia Hawkeye II compensează eficient diferitele viteze de-a lungul brațului pentru a asigura rate de aplicare corecte în timpul virajelor. Fiecare duză își ajustează ciclul de funcționare pentru a se potrivi cu rata de aplicare vizată, în funcție de: viteză, poziția sa în serie și cantitatea pe care trebuie să o asigure.

🛰💦⚙️ Supapele de control ale duzelor sunt capabile să debiteze mai mult, fapt ce favorizează lucrul la viteze de până la 30km/h în lucru, astfel încât timpul petrecut la tratamentul culturii, să poată fi minimizat pe cât posibil, maximizand producția și calitatea lucrării.

🛰💦⚙️ Sistemul Hawkeye II face parte dintr-un portofoliu versatil, fapt ce susține statutul său, ca fiind unul dintre cele mai potrivite sisteme de pulverizare, indiferent de producătorul mașinii pe care este amplasat.

🛰💦⚙️ Sistemul Hawkeye II împreună cu camera VSN oferă cea mai performanta soluție pentru ghidarea pe rând. Fie că vorbim de urme tehnologice, fie că vorbim despre rânduri de plante prășitoare, camera VSN citește rândul și ajută mașina să se deplaseze prin cultură, fără a afecta plantele.

Cu ajutorul acestei tehnologii de vârf, fgermierii pot aplica cu exactitate cantitatea necesară de tratament, unde și când este nevoie, reducând astfel risipa de resurse și impactul asupra mediului. "

Compatibilitate extinsă: "Se integrează perfect cu majoritatea tipurilor de mașini agricole de stropit, transformând orice autopropulsată într-un model de maximă eficiență ."

Beneficii:

  • Reducerea costurilor: Economisește până la 70% din substanțele chimice folosite, grație aplicării precise.
  • Tehnologia de vârf: Datorită valvelor avansate de la nivelul duzelor, prin pulsații, sistemul oferă o acuratețe în aplicare de până la 250% față de sistemele concurente.
  • Capete de rând fără arsuri ale plantelor: Prin pulsațiile variabile, sistemul dozează aceeași cantitate, indiferent de punctul de aplicare a substanței, făcând astfel întoarcerile la cap de rând uniforme, indiferent de viteza de întoarcere.
  • Versatilitate: Sistemul Hawkeye II poate fi extins până la 192 de secțiuni individuale pe întreaga rampă, realizând astfel un control exact și o plajă amplă de operațiuni precum rata variabilă sau spot spraying.
  • Crește productivitatea: Posibilitate de a trata mai multe hectare într-o zi, cu mai puțin efort și mai puține resurse.
  • Ușurință în utilizare: Sistemul nostru se bazează pe un design simplu și eficient de utilizat - setați rata și presiunea de lucru, iar ce vă rămâne de făcut, este doar să vă concentrați pe ceea ce contează cel mai mult – cultivarea și recoltarea terenului fără grija pierderilor în urma tratamentelor.

🛰💦⚙️ Datorită conexiunii cu rețeaua RTK Plus Titan Machinery România, sistemul vine în ajutorul operatorului dar și a fermierului, rezultatul fiind diminuarea oboselii și îmbunătățirea condițiilor de lucru.

Call-to-action: Sunați acum la numere de mai jos pentru a afla mai multe despre cum vă poate ajuta RAVEN Hawkeye II, să vă modernizați tehnica din agricultură ,la cele mai înalte standarde!

Contact:

0743-240 -707 Cosmin Chesnoiu - Precision Farming Specialist

0740-183-483 Alexandru Frățilă - Precision Farming Project Manager

 

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist