Titan Machinery a ridicat ștacheta la Agriplanta 2017


23.05.2017

Ca urmare a participării la cel mai mare târg de agricultură în câmp din România – AgriPlanta-RomAgroTec ediția 2017, Titan Machinery România se declară satisfăcut de realizările pe care le-a avut la acesta, înregistrând atât o creștere semnificativă a numărului de vizitatori, cât și o evoluție progresivă în diversitatea, calitatea și oferta de tipul „one stop shop”, prin care oferă fermierului beneficiile complete, adaptate perfect nevoilor acestuia. Pe lângă toate aceste pachete, Titan Machinery a lansat o serie de experiențe partenerilor săi, arătând astfel expresia întregii considerații pe care o pastrează vis-a-vis de aceștia.

Clienții Titan Machinery au fost la înălțime...

După ce anul trecul Titan Machinery l-am avut invitat special la AgriPlanta pe Helmuth Duckadam, la această ediție am ridicat și mai mult ștacheta, de data aceasta la propriu, unde am lansat platforma Titan Machinery V.I.P. Club, prin care le-am oferit clienților noștri o experiență “Dinner in the sky”, ridicându-i astfel la cel mai înalt punct al târgului, unde au trăit o senzație unică, memorabilă. 

Beneficiind de o vreme frumoasă de mai, această platformă dedicată exclusiv clienților noștri, a fost ridicată de o macara, la peste 50 de metri deasupra târgului, de unde s-a văzut cel mai bine evoluția progresivă a târgului AgriPlanta din ultimii 6 ani, dar și o monstră reprezentativă a agriculturii românești.

Complementar cu experența „Dinner in the sky”, Titan Machinery România își va trimite clienții care au achiziționat combine CASE IH Axial-Flow, în Statele Unite ale Americii, unde vor putea vizita fabrica de producție a combinelor, fabrica de producție a motoarelor și unde vor putea petrece un weekend de neuitat la New York.

Interesul ridicat al fermierilor a fost direct proporțional cu suprafața standului…

Pe platforma expozițională a Titan Machinery de peste 2000 de mp, vizitatorii au regăsit deja celebrele tractoare ale constructorului american CASE IH și anume, tractoarele mici: Farmall 55 C, 105 C, 115 A la care a fost atașat încărcătorul frontal marca STOLL și Farmall 115 C. De asemenea, a fost dezvăluit tractorul Maxxum 150, care prezintă noua linie de design CASE IH, începută de Optum.

Alături de acestea, a fost expusă gama de tractoare de mărime medie precum Puma 165 CVX, Puma 165, Optum 300 CVX – desemnat tractorul anului 2017 și tractoarele mari precum Steiger 470. Ca de fiecare dată când este expus publicului, tractorul șenilat CASE IH Quadtrac 620 face senzație, atrăgând un număr exponențial de mare de vizitatori de toate vârstele. Și de această dată mastodontul cu o putere maximă de 692 CP a atras privirile tuturor.

În materie de implementuri, Titan Machinery România, a prezentat performanțele semănătorilor marca VÄDERSTAD, cum ar fi semănătoarea pentru culturile de cereale păioase: Spirit ST 600S, Rapid 400 C și Rapid A 600S. Totodată, marca VÄDERSTAD a fost reprezentată și de cultivatoarele: Carrier CR 300, Carrier XL 525, NZ Aggressive 600, Top Down 400, dar și semănătoarea marca SULKY Tramline SX cu o lățime de 4 metri și 33 de secții de semănat.

De asemenea, a fost expusă și o mașină de erbicidat: TECNOMA Laser 3240, dotată cu un motor de 175 CP, putere nominală, o capacitate a rezervorului de 3200 de litri și o  lățime de lucru de 24 de metri. Alături de de aceasta s-a aflat fertilizatorul SULKY Polyvrac XT 100 VISION DPB, dotat cu un buncăr cu o capacitate de 7200 litri, fertilizator care are o rată de împrăștiere reglabilă între 100 si 1150 litri/ha.

În cadrul  standului a fost expus simulatorul AFS, cu monitoare digitale și volan, prin care s-a prezentat și testat sistemul avansat pentru agricultura de precizie. Titan Machinery România a prezentat la acest târg și o parte din piese, dar și machete ale utilajelor, spre deliciul copiilor.

Noutățile au stârnit atenția tuturor...

Tractorul CASE IH Luxxum 120, din gama de tractoare cu același nume, a fost deja lansată recent la nivel național, fiind expusă la târgul Agraria din acest an. Acest tractor este dotat cu un motor de 3,4 litri, în patru cilindri, care respectă cele mai noi norme anti-poluare. În privința confortului, Luxxum are o cabină suspendată și opțiunea de suspensie pe puntea față. Acoperișul cabinei permite o vizibilitate ridicată, cu siguranță un câștig pentru productivitatea utilajului atunci când sunt manipulate sarcini la înălțime.

O altă noutate au reprezentat-o vedetele standului: tractorul CASE IH Magnum 380 CVX și semănătoarea VÄDERSTAD Tempo L 16, utilaje care au bătut recordul mondial absolut la semănarea porumbului într-o localitate din Ungaria, în urmă cu o lună. Acestea au semănat 502 ha într-un interval de doar 24 de ore. Semănarea s-a facut cu o înaltă precizie, la o viteză medie de lucru de 20 km/h, într-un test ce a fost trecut cu brio de cele două utilaje.

Combina CASE IH Axial-Flow 4130, cea mai mică combină proiectată vreodată de constructorul american, a fost lansată în premieră la acest târg, ridicând un înalt interes fermierilor. Aceste combine sunt destinate fermelor mici și mijlocii, pentru fermieri care își doresc o combină cu rotor cu flux axial, autentic.

Dat fiind faptul că la această ediție a AgriPlanta ne-am mărit suprafața standului, am încercat să expunem o serie cât mai variată de utilaje agricole, destinate fermierilor care exploatează de la suprafețe agricole mici și medii, până la suprafețe mari. Așa cum a fost de așteptat, fermierii care ne-au trecut pragul, au venit din toate colțurile țării și au fost interesați de toate utilajele expuse, cu precădere combinele și tractoarele CASE IH, în special datorită programului prin care se oferă 3 ani de garanție fără limită de ore, dar și datorită performanțelor și a popularității ridicate ale acestora.

Ofertele au fost la mare căutare…

La acest târg s-a observat și un interes vis-a-vis de ofertele și promoțiile Titan Machinery. În aceaste zile a început livrarea mașinilor Ford Range, care au fost oferite cadou fermierilor care au achiziționat în toamna trecută combine CASE IH Axial-Flow și odată cu aceste livrări am lansat excursia în Statele Unite, de care vor beneficia fermierii care achiziționează oricare dintre aceste combine, până la data de 30 iunie 2017.
Totodată, clienții Titan Machinery vor beneficia de oferte de finanțare cu 0% avans, 0% comision, prima rată în 2018, la achiziționarea utilajelor până la data de 31.05.2018.

Pe de altă parte Titan Machinery oferă un discount de 33% la piese de origine CASE IH pentru combine, ofertă valabilă până la data de 30 iunie 2017, un discount special de 15% la piese de origine VÄDERSTAD și discount-uri atractive la piese de origine MASCHIO GASPARDO: de 42% pentru piesele aflate în stoc și de 32% pentru piesele supuse comenzilor. Aceste oferte sunt valabile în limita stocului disponibil, până la data de 30 iunie 2017.

Privim cu încredere spre viitor…

Titan Machinery România le mulțumește tuturor vizitatorilor și partenerilor săi care au trecut pragul standului E21 de la acest târg și promite că nu se oprește aici, ci mai mult, va continua să fie și mai aproape de aceștia, nu numai prin livrarea de utilaje și pachetul întreg de servicii pe care le oferă, ci și prin pregătirea altor evenimente tematice, care vor completa experiența lor, nu numai agricolă, ci și aceea de delectare.

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist