Comunicat Titan Machinery România 20.09.2017


20.09.2017

După demonstrațiile spectaculoase și fără precedent pe care Titan Machinery, alături de partenerul CASE Construction Equipment le-a susținut în primăvara trecută la cariera Urviș din județul Bihor, în această toamnă revenim în forță cu un nou show demonstrativ.

Ca atare, Titan Machinery România are deosebita plăcere de a-și invita partenerii la demo show-ul organizat împreună cu IVECO ROMÂNIA la data de 04 octombrie 2017 la locația Circuit Top Cross TCS, Ciolpani, județul Ilfov, unde vor avea ocazia de a vedea la lucru următoarele utilaje:

Excavator pe șenile CX210, Excavator pe roți WX148, Mini Excavator pe șenile CX37C, Buldozer 1650M, Buldoexcavator 580ST și 695ST, Încărcător Frontal 821G, Mini Încărcător Multifuncțional SR210.

Am inițiat concept inovativ al demonstrațiilor spectaculoase încă din 2012 și din acel moment ne-am pregătit și l-am îmbunătățit constant în fiecare an, conceptul devenind astăzi o adevărată tradiție. Anul trecut am continuat acest tur la Oradea, Râmnicu Vâlcea și Bucuresti, unde succesul a fost susținut de prezența și interesul acordate de către oaspeții noștri.

Dată fiind satisfacția pe care clienții noștri au dobândit-o în urma participării la demonstrațiile Titan Machinery România, anul acesta am ridicat acest concept la un nou nivel. Am reușit astfel să creem spectacole unice în România, prin care am evidențiat cu succes performanțele atinse de utilajele CASE CONSTRUCTION, un brand care celebrează anul acesta 175 de ani de experiență.

Prin acest eveniment ne-am propus să fim mai aproape de partenerii noștri, nu doar prin demonstrațiile în lucru ale utilajelor pe care le comercializăm, ci și prin suportul pachetului de soluții complete, prin care dorim să satisfacem toate nevoile dumneavoastră, de la finanțare și până la servicii post vânzare sau consultanță.

La acest show se va desfășura și concursul de RODEO, unde partenerii noștri vor avea ocazia să-și testeze abilitățile de operare a utilajelor, în probele pe care le vom pune la dispoziția acestora. Câștigătorii vor merge la marea finală mondială ce va avea loc în perioada 13-15 octombrie 2017 la Paris.

Vă așteptăm!

 

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist