Wacker Neuson devine partener Titan Machinery


12.08.2021

           Producătorul German de utilaje pentru construcții și agricultură și totodată unul dintre cei mai importanți producători de astfel de utilaje la nivel European - Wacker Neuson - va fi adus în România de către Titan Machinery în mai multe etape, fiecare cuprinzând diferite segmente de utilaje. Cu o tradiție de aproape două secole în dezvoltarea mașinilor industriale, tradiție ce reprezintă excelența tehnică germană de fabricare, Wacker Neuson produce astăzi o gamă largă de utilaje, divizată în două mari grupe: echipamete ușoare și echipamente compacte. Acest producător are sediul central în nordul orașului München și fabrici atât în Germania, cât și în Austria.

Titan Machinery România a început așadar să aducă în România primele utilaje compacte pentru construcții Wacker Neuson, cum ar fi mini-încărcătoare articulate, dumpere și mini-excavatoare pe roți, iar în ceea ce privește segmentul pentru agricultură, fermierii din România vor putea achiziționa în scopuri zootehnice, încărcătoare frontale compacte. Potofoliul deja consacrat de utilaje pentru construcții al Titan Machinery România va fi însă completat de dumperele Wacker Neuson. În România dumperele sunt mai puțin populare, însă, în Europa de vest aproape ca nu se găsește un șantier fără un astfel de utilaj. Totodată, acest portofoliu al Titan Machinery va fi completat și de mini-excavatoarele și mini-încărcătoarele complet electrice de la Wacker Neuson.

Prin acest parteneriat, Titan Machinery continuă o expansiune înalt susținută pe piața românească de construcții, completându-și oferta cu utilaje dedicate unor segmente de activitate moderne sau tot mai greu de satisfăcut. Amintim aici parteneriatul complex deschis anul trecut cu segmentul de utilaje EvoQuip al marelui producător american Terex Corporation, segment ce cuprinde seriile de concasoare, stații de sortare și benzi transportoare dedicate activităților de reciclare a materialelor rezultate în urma demolărilor. În acest an, Titan Machinery a deschis un parteneriat nou cu producătorul de utilaje electrice KOVACO Electric, acoperind astfel un segment de mini-încărcătoare frontale compacte, complet electrice, atât pentru înterior cât și pentru exterior.

Titan Machinery este cel mai mare distribuitor de utilaje agricole și de construcții din S.U.A și unul dintre cei mai importanți importatori și distribuitori de astfel de echipamente la nivel mondial. În România, Titan Machinery oferă o gamă completă de utilaje pentru construcții de la CASE CE: încărcătoare, excavatoare pe roţi sau şenile, buldozere, încărcătoare telescopice, mini-încărcătoare sau buldo-excavatoare, livrând de asemenea orice tip de accesoriu necesar unor activităţi cu un grad mare de specializare. Toate punctele de lucru din România au fost dotate cu ateliere mobile, cu aparatură de service certificată CASE CONSTRUCTION, acestea fiind disponibile permanent pentru intervenţiile de urgenţă. 
 
Află mai multe informații de la reprezentanții Titan Machinery România, accesând link-ul de mai jos, respectiv punctul de lucru din țară cel mai apropiat de dumneavoastră.
 
https://www.titanmachinery.ro/pagina/contact
 
Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist