Remorci pentru transport și manipulare marfă PRONAR


19.07.2021

                Dacă luna trecută Titan Machinery a descris compartimentul de utilaje pentru furaje verzi de la PRONAR pe care le comercializează, astăzi a venit momentul să punem în prim-plan secțiunea de utilaje pentru transport și manipulare marfă de la acest producător de vârf de origine poloneză. Cu atât mai mult cu cât este vorba despre un portofoliu vast de remorci de transport și de urmările, utilaje de altfel indispensabile oricărei ferme, indiferent de tipologia și de mărimea ei. Nu trebuie să omitem faptul că remorcile Pronar sunt accesibile atât din punct de vedere al costurilor de achiziție, cât și din punct de vedere logistic, Titan Machinery având o o experiență îndelungată în a configura pachete de utilaje pentru nevoile fiecărui fermier din România, în a pune aceste utilaje la dispoziția imediată a agricultorilor și de a le asigura, fără oprire, funcționarea optimă.

Așa cum foarte bine se cunoaște deja, compania Pronar a fost înființată în urmă cu aproape 30 de ani în Narew, regiunea Podlasie din partea de nord-est a Poloniei. În prezent, Pronar este liderul incontestabil în producția și vânzările de mașini și echipamente pentru agricultură, servicii municipale și industria transporturilor, cu o cotă de piață de aproape 50% pe piața poloneză. Pronar este, de asemenea, jucătorul principal din lume printre producătorii de roți pentru utilaje agricole și municipale, sisteme pneumatice și hidraulice, osii pentru remorci, precum și profile din oțel și componente din plastic.

Dacă anterior au fost descrise utilaje pentru furaje, cum ar fi: remorci pentru preparare hrană animale, cositori purtate cu discuri, greble rotative pentru împrăștierea fânului și remorci distribuitoare a îngrășămintelor de grajd, în acest material vom puncta, pe rând, seria de remorci pentru transport și manipulare marfă.

  • Remorcile PRONAR cu 2 axe sunt unele dintre cele mai populare remorci cu două axe, cu o capacitate medie de încărcare. Pereții laterali suplimentari măresc capacitatea de încărcare a remorcii, astfel încât cu o capacitate de 11 tone (greutatea proprie doar 3,6 tone) este o soluție perfectă pentru fermierii cu ferme medii și mari. Deschiderea laturilor și bascularea în trei direcții permite descărcarea ușoară oriunde. Puterea minimă a tractorului, cu care poate fi agregată remorca, este de aprox. 70 CP.

  • O remorcă specializată cu trei axe Pronar, construită pentru capacitate înaltă (26 m³), garantează un transport economic și reduce costurile de producție. Este ideală pentru transportul atât al culturilor agricole, cât și al euro-paleților. Anvelopele și axele sunt proiectate pentru a fi transportate pe drumuri pe distanțe lungi la o viteză de 40 km / h (opțional 60 km / h). Există posibilitatea de a comanda remorca cu trapa de cereale suplimentară în pereții laterali, ceea ce îi sporește versatilitatea. Arcurile standard pentru o deschidere ușoară îi permit remorcii să fie acționată eficient de o singură persoană.

  • PRONAR MONOCOQUE este o remorcă tandem excelentă. Datorită capacității mari, este proiectată să funcționeze în condiții dure. Caracteristica distinctivă a acestei remorci este rotirea axului, ceea ce face manevra mult mai ușoară. Ceea ce este cu siguranță mai important pentru utilizatori, remorca este echipată cu o bară de tracțiune care sporește confortul fermierilor care lucrează cu sarcini mari. Hayonul hidraulic de ridicare cu blocare automată la închidere îmbunătățește, de asemenea, calitatea utilizării. Cumpărătorul poate personaliza cu ușurință produsul pentru a se potrivi nevoilor sale datorită unui număr mare de echipamente opționale.

  • Remorca pentru transport baloturi PRONAR este fiabilă și universală. Aceasta este excelentă atunci când transportați un volumul de marfă care necesită suprafețe mari, întinse, în principal la transportul de fân / siloz, paleți și euro-paleți. Podeaua acestor remorci este foarte rezistentă la deformare datorită pardoselii armate cu grosimea de 4 mm. Cadru spate extins se poate ajusta la parametrii de încărcare. O sudură centrală unică pe podea îmbunătățește proprietățile estetice, precum și durabilitatea remorcii și elimină apariția coroziunii. Materialele de vopsire întărite chimic și rezistente la UV asigură protecție împotriva coroziunii. Suspensia parabolică stabilă și puternică asigură o durată de viață mai lungă.

  • PRONAR CHASER BIN este o mașină de urmărire versatilă, utilizată pentru transportul cerealelor și a porumbului, pentru primirea încărcăturii din combinele de recoltare și pentru manipularea, respectiv descărcarea acesteia. De asemenea acestea sunt utile și pentru încărcarea semănătorilor. Pot fi folosite oriunde nu exista posibilitate de intrare pe câmp, iar recoltatorii trebuie să parcurgă distanțe mari pentru a-și goli buncărele combinelor. Aceste mașini reduc pierderile legate de perioadele de nefuncționare în sezonul de recoltare. Sistemul electronic de cântărire permite înregistrarea greutății încărcăturii reîncărcate. Acestea sunt suspendate pe tridem cu arcuri parabolice cu sistem de direcție activ cu ampatament de 1810 mm. Axa centrală este fixă, iar exteriorul poate fi direcționat.

Află mai multe informații de la reprezentanții Titan Machinery România, accesând link-ul de mai jos, respectiv punctul de lucru din țară cel mai apropiat de dumneavoastră.

https://www.www.titanmachinery.ro/contact-bucuresti

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist