Mașinăriile EvoQuip™ fac bani din piatră seacă


16.06.2021

             Utilajele marca EvoQuip™, parte a grupului american Terex® Corporation, unul dintre cei mai mari producători de utilaje din lume, iar de anul trecut - parteneri Titan Machinery România sunt prezente pe piața românească cu trei tipuri de mașini, având scopul de a acoperi un segment de piață ce devine deosebit de important la nivel național: recuperarea și refolosirea materialelor obținute în urma demolărilor, dar și procesarea mineralelor din cariere.

Concasoarele cu fălci Bison Jaw și cu impact Cobra cu lungimea benzilor cuprinsă între 4,4 și 14,7 metri, oferă o productivitate de vârf, o versatilitate de neegalat și o eficiență excelentă a consumului de combustibil. Timpii de configurare rapidă, operarea intuitivă simplă și ușurința de transport fac din această mașină o soluție ideală pentru o gamă largă de aplicații de zdrobire.

Stațiile de sortare din gamele Colt și Harrier sunt extrem de adaptabile, capabile să funcționeze atât în aplicații de sortare cu sarcini grele, cât și în aplicații de screening de precizie, gestionând cele mai dificile materiale. Stațiile de sortare Colt realizează o amprentă compactă obținând versatilitate și mobilitate. Gama stații de sortare mobile Harrier este versatilă, robustă și concepută pentru mai multe industrii care abordează totul, de la cele mai dure aplicații de sortare până la scanarea materialelor fine.

Mașinile EvoQuip™ sunt compacte, au o înaltă fiabilitate și productivitate de lucru, sunt ușor de transportat și sunt făcute să zdrobească și să macine deșeurile rezultate în urma demolărilor. Reciclarea la fața locului va permite constructorilor să transforme deșeurile existente în produse refolosibile și vandabile, crescând profiturile și reducând amprenta de carbon. Gama de produse EvoQuip™ pe care Titan Machinery România începe să le comercializeze va fi disponibilă pe website-ul oficial www.www.titanmachinery.ro, iar acestea vor putea fi comandate la managerii regionali de vânzări pe segmentul de construcții Titan Machinery România.

Acest parteneriat de mare anvergură a luat naștere ca urmare a unei analize riguroase a pieței în contextul actual și în perspectivă, urmărind obiectivul principal de a completa portofoliul de utilaje pentru construcții pe care le comercializăm și aplicabilitatea maximă pe care gama noastră de produse o poate avea pe șantierele din România. Pentru Titan Machinery România dezvoltarea acestui parteneriat reprezintă o oportunitate în contextul în care în România sunt atrase fonduri europene importante pentru proiectele de reciclare.

________________

Cu o dezvoltare remarcabilă de aproape un secol, constructorul american de utilaje premium Terex® Corporation are un portofoliu vast și diversificat de produse de talie mondială, de la macarale industriale și autovehicule, până la tehnologie portuară și utilaje cu aplicabilitate agricolă. Utilajele marca EvoQuip™ sunt produse în aceeași fabrică unde se produc alte două segmente de utilaje foarte cunoscute în această industrie: Terex® Finlay și Terex® Powerscreen.

EvoQuip™ oferă o gamă completă de produse pentru a răspunde nevoilor proiectelor de reciclare în cinci industrii cheie: construcții, cariere, agricultură, amenajare și grădinărit. Facilitatea utilizatorului se află în centrul mărcii și pe măsură ce noile produse sunt exploatate, simplitatea, întreținerea ușoară, eficiența combustibilului și ușurința transportului vor face ca experiența tuturor constructorilor să fie fericită. 

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist