Parteneriat nou: Titan Machinery România & UNIA


16.02.2021

       Începând din luna februarie a anului curent,Titan Machinery România devine importator și distribuitor autorizat pe piața din România al utilajelor agricole marca UNIA. Acest parteneriat va pune la dispoziția fermierilor din România o gamă largă de mașinării agricole de înaltă calitate, la prețuri accesibile oricărui tip de fermier autohton. O serie de pluguri, cultivatoare, discuri, fertilizatoare, mașini de erbicidat și balotiere vor putea fi livrate imediat agricultorilor, ca o alternativă redutabilă la celelalte branduri deja consacrate din portofoliu.

UNIA este cel mai mare producător polonez de utilaje agricole, cu o producție de aproape 25.000 de mașini agricole pe an. Dintre acestea, 10.000  sunt exportate către 60 de distribuitori din întreaga lume. Pentru construcția mașinilor sunt folosite cca. 100.000 de tone de oțel de înaltă calitate în cele patru fabrici din Polonia, situate pe o suprafață totală de cca. 11,5 ha. Cu o tradiție seculară pe piața poloneză, UNIA produce utilaje robuste, folosind materiale durabile și tehnologii de ultimă generație, urmărind astfel productivitatea mare de lucru în condițiile dificile ale solului și ale climei din zilele noastre.

Acest parteneriat a luat naștere ca urmare a analizei pieței în contextul actual și în perspectivă, urmărind obiectivul principal de a completa portofoliul de utilaje agricole pe care le comercializăm și configurarea maximă pe care gama noastră de produse o poate avea în fermele din România. Pentru Titan Machinery România dezvoltarea acestui parteneriat reprezintă o oportunitate în contextul în care fermierii din țară urmăresc reînnoirea parcului de utilaje agricole la prețuri deosebit de avantajoase.
___________
Află mai multe informații de la reprezentanții Titan Machinery România, accesând link-ul de mai jos, respectiv punctul de lucru din țară cel mai apropiat de dumneavoastră.

https://www.www.titanmachinery.ro/contact-bucuresti
 

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist