Tractorul CASE IH Magnum 380 CVX – CAMPIONUL CÂMPULUI!


08.08.2016

Atunci când jurnaliștii revistei Profi din Germania pun o etichetă, rigurozitatea specifica nemților se confirmă! Iar pentru tractorul CASE IH Magnum 380 CVX, eticheta a fost de ”Campionul Câmpului” și a fost bine argumentată în urma unui test drive, în care tractorul, cu o putere maximă de 435 CP, a reușit să îi cucereasă pe specialiștii nemți, atât din punct de vedere tehnic, cât și economic, la consumul de carburant și, bineînțeles, la eficiență.

La începutul lui 2016, după o lungă pauză, editorii revistei Profi din Germania au revenit la Magnum Case IH pentru un alt test drive. Magnum 380 CVX a fost selectat pentru acest test, ca fiind cel mai nou model din această gamă de tractoare.

Acest buletin de marketing împărtășește rezultatele pozitive ale raportului de test și scoate în evidență puterea acestui tractor în cultivarea miriștii și clarifica cititorului că Magnum în prezent, așa cum a fost și în trecut, definește în mod pozitiv modelul de referință, atunci când este vorba de lucrat pământul, cu titlul de “Campionul Câmpului”. Aceasta se adaugă la celelalte doua titluri obținute deja de Magnum 380 CVX: “Tractorul anului 2015” si “Masina anului 2015”.

Prezentare Generală

Acest articol este în limba germană, dar explică faptul că performanța superioară a Magnum-ului în câmp este atinsă prin echilibrul ideal al greutații pe axe, motorul său FPT performant, un sistem hidraulic puternic și transmisia CVX special dezvoltată pentru acesta. Mai mult decât atât, toate componentele susnumite - conform echipei editoriale Profi - sunt la fel de ușor de operat ca pana acum.

Cifrele de performanță ale motorului nu ar putea fi mai bune: a fost măsurat un nivel ridicat de putere la PTO, o creștere considerabilă a cuplului, de mai mult de 42%, un cuplu măsurat la puntea spate de 1664 Nm, și un cuplu de pornire de 127%. Editorii din prima secțiune a acestui articol, au lăudat calitațile sale cu exclamații de genul "Excelent" și "Remarcabil".

Ce spun jurnaliștii Profi despre Magnum 380 CVX:

Magnum CVX continuă să prezinte un consum redus de combustibil. Consumul de motorină măsurat în timpul testului la priza de putere a fost de doar 220 g / kWh "Cel mai bun din această clasă". Pentru lucrarile de tracțiune la o putere maxima de tractiune, s-au măsurat 256 g / kWh “Super!” “Mai mult decât a atins vreodată un tractor standard într-un astfel de test!" Și să nu uitam: Transport - 12% mai economic în operațiunile de transport decât media tuturor tractoarelor testate înainte de acesta.

APM:

După cum știm cu toții, ar trebui să se știe că aceste valori sunt atinse prin modul în care motorul și transmisia lucrează împreună. Testul demonstrează că transmisia are un rating de eficiență foarte bun.

CVX: 

Transmisia variabilă continuu CVX este la fel de bună ca omoloaga sa mecanică. Concurenții au un drum lung de parcurs pentru a ajunge la aceleași performante. Operarea manetei pe ambele parți dreapta și stânga, 3 viteze în pilonul A și un Multicontroler reglabil și receptiv. Verdictul:  “Grozav”

Hydraulics:

Pompa cu debit de 221 l / min, disponibilă ca dotare standard, "impresionant", 282 l / min de la versiunea Twin Flow și o forta maximă reală de ridicare de 12 t măsurată la ridicatorul spate și 5,2 t la tirantul frontal. Verdictul:  excelent”

CONCLUZIA:

Cea mai impresionantă secțiune a acestui articol a ajuns la final, în rezumatul editorialului: " În testul tractorului Profi, Magnum 380 CVX cu o putere maximă de 435 CP, a reușit să tragă mai mult decât orice tractor standard vreodată înainte de aceasta. Aceasta, împreună cu un consum redus de combustibil, îl face Campionul Câmpului". 

 

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist