Titan Machinery – ecoul de la târgul Indagra 2016


08.11.2016

La ediția din acest an a celui mai mare și important târg de agricultură din sud-estul Europei – Indagra 2016, desfășurat la Romexpo București, în perioada 2-6 noiembrie 2016, Titan Machinery România și-a întâmpinat și de această dată publicul, cu o serie diversificată de utilaje agricole, dedicate diferitelor tipuri de fermieri.

Standul Titan Machinery România, amplasat pe aleea centrală a expoziției, dedicată utilajelor și echipamentelor agricole, a cunoscut și la această participare de la târgul Indagra, o nouă creștere semnificativă a numărului de vizitatori, cât și o evoluție progresivă în diversitatea, calitatea și oferta de tipul „one stop shop”, prin care oferă fermierului beneficiile complete, adaptate perfect nevoilor acestuia.

Unicitate prin diversitate...

Pe platforma expozițională a Titan Machinery, vizitatorii au regăsit deja celebrele tractoare ale constructorului american CASE IH și anume: tractoarele CASE IH Quadtrac 620, CASE IH Optum 300 CVX, desemnat „Tractorul anului 2016”, tractorul CASE IH Farmall 105 U, dotat cu încărcător frontal STOLL, semănătoarea pentru prășitoare, de 8 rânduri: VÄDERSTAD TEMPO, semănatoarea pentru cereale păioase, de 48 de rânduri: VÄDERSTAD RAPID A 600 S, dar și un utilaj pentru construcții: un boldoexcavator CASE 580 ST.
De asemenea, în cadrul standului a fost expus simulatorul AFS, cu monitoare digitale și volan, parcă „dezrădăcinat” de tractor, prin care s-a prezentat și testat sistemul avansat pentru agricultura de precizie. Titan Machinery România a expus la acest târg și o parte din piese, dar și machete ale utilajelor, spre deliciul copiilor.

Vedeta târgului Indagra 2016...

Ca de fiecare dată când este expus publicului, tractorul șenilat CASE IH Quadtrac 620 face senzație, atrăgând un număr exponențial de mare de vizitatori de toate vârstele. Fiecare dintre aceștia, în special copiii au fost și de această dată nerăbdători să urce în cabina acestuia, să se fotografieze, sau pur și simplu să-l atingă. Bineînțeles este faptul că cele mai numeroase întrebări au fost despre gabaritul, puterea, capabilitățile și confortabilitatea acestuia. CASE IH Quadtrac 620, cu o putere maximă de 692 CP este în prezent cel mai puternic tractor articulat din lume, aflat în producția de serie. Performanțele de neegalat și costurile de exploatare reduse, sunt rezultatele directe ale celei mai bune tehnologii CASE IH disponibilă la ora actuală pe piață. Acest tractor a convins juriul din cadrul Agrotehnica sa îi acorde titlul de „Utilajul agricol al anului 2014”.

Interesul agricultorilor, noutățile și ofertele atractive ale Titan Machinery România...

Cei mai mulți fermieri, ingineri și specialiști din industria de profil, prezenți la standul Titan Machinery, au fost interesați atât de informațiile tehnice și de asemenea, de performanțele tractoarelor CASE IH, cât și de tehnica îmbunătățită de care dispune semănătoarea pentru cereale paioase: Rapid A 600 S, a constructorului suedez VÄDERSTAD. Pentru achiziție, cei mai mulți fermieri au fost interesați de modelul CASE IH Farmall 105 U, cu încărcător sau fără, deopotrivă, de semănătorea VÄDERSTAD TEMPO, în perspectiva campaniei din primavara următoare și nu numai. De asemenea, s-a discutat mult și „s-a bătut palma” în câteva rânduri și pentru buldoexcavatorul CASE.
Titan Machinery România a fost prezent la acest târg cu o serie atractivă de oferte promoționale la piesele de schimb, de origine, la utilajele CASE IH, toate regăsindu-se în broșura TITANMAG, care a fost distribuită tuturor vizitatorilor interesați, dar mai ales, cu o oferta care a făcut furori: o mașină PICKUP CADOU: FORD RANGER LIMITED, model 2016, pe care Titan Machinery România o oferă la achiziționarea unei combine CASE IH Axial-Flow din seria 140 sau 240.

Un stand aglomerat, plin de surprize...

Echipa Titan Machinery România, împreună cu frumoasele „reprezentante” ale utilajelor expuse, au întreținut atmosfera, făcând-o mai caldă și mai placută, au dezbătut împreună cu pasionații de agronomie diferite teme, pe marginea tehnicii din agricultură, au socializat și au facut numeroase poze. Vizitatorii au primit pungi cu diverse materiale promoționale utile, și bineînteles cataloage CASE IH și VÄDERSTAD, atât de utile studiului, dar și broșura de oferte TITANMAG.

Un public eterogen și pasionat...

Vizitatorii standului Titan Machinery România, au fost atât copii, parinți, cât și bătrâni care, în ciuda vremii ușor inconfortabile, au venit la târg. Copiii au fost nerăbdători să urce în cabinele tractoarelor, dar mai ales să plece acasă cu o machetă, reprezentând copia perfectă, în miniatură a utilajelor adevărate. Unul dintre cei mai în vârstă vizitatori ai standului Titan Machinery a fost domnul Nicolae, un inginer agronom, promoția 1954, care a lucrat pământul României imediat după colectivizare, când plugurile aveau tracțiune animală. Prezența sa extrem de plăcută și vocea caldă, ne-a certificat faptul că evoluția progresivă a agriculturii din România este pe mâini bune.
De asemenea, pe la stand și-au facut apariția și reprezentanți ai numeroaselor trusturi TV, dar și din presa scrisă, care au intervenit „live” sau au înregistrat reportaje, iar alții au notat cu scrupulozitate informațiile utile. Un moment care a stârnit amuzamentul tuturor celor prezenți, dar și al celor din fața televizoarelor, a fost intervenția „în direct”, a unei reporterițe de la Antena Stars care a comparat tractorul pe șenile CASE IH Quadtrac 620, cu un bolid de lux.

Viitorul sună bine...

Titan Machinery România, încheie astfel cu succes participarea sa de la târgul Indagra 2016 și pregătește intens publicului său alte momente interesante, oferte promoționale, dar și surprize de care veți afla pe parcurs, urmărindu-ne.

 

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist