Titan Machinery preia distributia exclusiva a Väderstad in Romania


30.05.2016

Titan Machinery detine si gestioneaza o retea de dealeri de masini agricole si utilaje pentru constructii in USA si Europa, iar in Romania are 8 filiale de vanzari si service si planuieste sa continue procesul de extindere. Väderstad colaboreaza deja de mai multi ani cu Titan Machinery in Bulgaria, astfel ca semnarea unui parteneriat si la nivelul tarii noastre este un nou pas in procesul de dezvoltare.
 
„Colaborarea noastra cu Titan a functionat foarte bine, asa ca pare un pas firesc continuarea parteneriatului pe aceleasi linii si in Romania. Produsele noastre se potrivesc gamei lor şi putem oferi acum clienţilor o reţea de servicii complete la nivel national. Ne dorim sa fim aproape de clienti, astfel ca un lanţ de aprovizionare eficient este foarte important pentru noi”, spune Mattias Hovnert, Director de Vanzari Väderstad AB.
„Parteneriatul recent dintre Titan Machinery si Väderstad in Romania este in concordanta cu scopul comun al ambelor companii, de a creste cota de piata din Romania, oferind cele mai bune solutii pentru clientii nostri”, afirma Manfred Spendier, GM Titan Machinery in Romania.
 
Astfel, distributia va fi realizata de Titan, Väderstad continuand sa angajeze reprezentanti in diferite puncte din tara. „Multumita celor sase ani de lucru de succes in Romania, putem face acum urmatorul pas prin a lucra cu Titan. Scopul nostru este de a ne dubla cifra de afaceri actuala”, spune Mattias Hovnert.
 
Avantaje pentru agricultori:
Titan Machinery Romania este interesat de segmentul de masini de 6-12 m pentru conditiile din Romania, avand in vedere ca investitiile fermierilor in tractoare de puteri mari a crescut. De altfel, Väderstad se asteapta ca cererea sa fie, astfel, in continuare ridicata pentru multe dintre produsele sale cheie, precum Tempo, Rapid, Carrier and TopDown.
Avantajul fermierilor in urma acestei colaborari este ca vor putea achizitiona doua branduri agricole de top de la o singura companie, si anume Titan Machinery Romania, beneficiind de servicii, piese si suport pentru finantare la standarde ridicate.

 


________________________________________
Titan Machinery, furnizorul tau de solutii complete in domeniul agricol
Titan Machinery are o retea de dealeri de echipamente agricole si pentru constructii in Statele Unite si Europa. Prezent in Romania din 2011, Titan Machinery opereaza prin 8 sucursale si este interesat sa continue dezvoltarea afacerii si expansiunea pe piata de profil.
Grupul Titan Machinery este furnizor al Case IH si Case Construction, produse distribuite si in Romania, cat si New Holland si New Holland Construction pe piata din SUA. Gama variata de echipamente distribuita este menita sa raspunda oricarui tip de client, chiar si celor specializati pe cele mai restranse nise din domeniul agricol.