Titan Machinery sprijina motocrosul românesc.


25.08.2012

Cele patruzeci de grade Celsius înregistrate sâmbătă nu i-au împiedicat pe piloţii din Dementor KTM Motocross Cup să îşi strunească motocicletele, ei alergând în etapa cu numărul patru a competiţiei. Aceasta s-a desfăşurat pe un nou circuit, situat în apropierea Bucureştiului, lângă Autostrada A1, accesibil prin localitatea Dragomireşti Deal.

Iubitorii acestui sport ştiu deja că circuitul a fost pus la punct în toamna anului trecut în doar două zile, sub coorodonarea campionul Adrian Răduţă (Top Cross TCS), însă e mai puţin cunoscut faptul că s-a lucrat cu utilaje folosite în agricultură.

„Este vorba despre excavatoare şi tractoare, nu e ceva ieşit din comun maşinile noastre să ducă la bun sfârşit şi această sarcină”, spune Erich Urban, managing director Titan Machinery Romania. „Aceste utilaje sunt folosite în mod uzual la întreţinerea circuitului de la Ciolpani şi am fost încântaţi să le punem la dispoziţie pentru pregătirea unui circuit aflat în apropierea sediului firmei noastre. Ne place să lucrăm cu oameni pasionaţi de ceea ce fac”.

„Dorim să sprijinim motor-sportul românesc. Practicanţii săi sunt oameni talentaţi, care merită atenţia publicului, iar compania Titan Machinery a fost încântată să participe la pregătirea unui loc în care se poate practica în bune condiţii motocrosul, în apropierea Bucureştiului. În ultimii ani, motocrosul şi enduro au luat avânt în România şi sperăm să atragă cât mai mulţi tineri care pot evolua în plan personal, practicând un sport complex şi solicitant din punct de vedere fizic şi mental”, este de părere Erich Urban, care în timpul liber practică şi el motociclismul off-road.