Titan Machinery, cel mai mare dealer de utilaje agricole, continua extinderea teritoriala in Romania cu un nou sediu la Oradea.


22.03.2012

Dupa preluarea Agroexpert Capital la finele anului trecut, Titan Machinery incepe sezonul in forta, astazi deschizand un nou sediu la Oradea, in momentul de fata avand sediul central la Bucuresti si o alta fliala la Timisoara. In cursul acestui an vor urma si alte filiale pentru o cat mai buna acoperire teritoriala.

Despre Titan Machinery Inc.
Titan Machinery, fondata in 1980, avand sediul central in West Fargo, Dakota de Nord, este o afacere multilaterala, deopotriva cu locatii mature si nou-dobandite. Compania detine si opereaza cu o retea de servicii complete in agricultura si in constructia de echipamnete agricole in SUA si Europa. Inainte de inchiderea tranzactiilor cu Jewell Implement Company, Inc si Agroexpert anuntate anterior, reteaua Titan Machinery consta in 94 de dealeri nord-americani situati in Dakota de Nord, de Sud, Iowa, Minnesota, Montana, Nebraska, Wyoming, Wisconsin, iar acum si doua tari europene: in Romania: Bucuresti si Timisoara si Bulgaria. Dealerii Titan Machinery reprezinta una sau mai multe dintre brandurile CNH (NYSE: CNH), o filiala detinuta majoritar de Fiat Industrial (Milan:FI.MI)), incluzand Case IH, New Holland Agriculture, Case Construction, New Holland Construction, Kobelco si CNH Capital.

Informatii aditionale despre Titan Machinery Inc. Pot fi gasite pe www.titanmachinery.com