VÄDERSTAD SWIFT 400-870™

Cultivatoare cu lățimi de lucru între 4 și 8.7 m
Swift 400-870 este un cultivator cu dinţi tractat, proiectat să ofere cele mai bune rezultate în anii secetoşi dar şi în cei ploioşi. Designul spaţios poate manipula cantităţi mari de resturi vegetale. Spaţierea mică între dinţi oferă o amestecare intensă şi rezultate uniforme în câmp.
Dinţi vibranţi
Dinţii Swift oferă amestecare eficientă până la 20 cm adâncime de lucru. Din moment ce dinţii vibrează cu o frecvenţă de până la 100 de ori pe secundă, produc sol foarte fin. Un beneficiu suplimentar vine din faptul că vibraţiile duc la uzuri reduse ale dălţilor, scăzând astfel costurile de exploatare şi timpii de servisare. Dinţii Swift sunt unici prin rezistenţa lor, de aceea sunt acoperiţi de trei ani de garanţie.
Construcţie unică a şasiului
Fiecare axă a dinţilor susţine doi dinţi, unul în faţa şi altul în spatele axei. Această construcţie permite spaţierea mai mică de numai 19.3 cm, asigurând astfel amestecare intensă pe întreaga lăţime de lucru. Designul unic al Swift oferă greutate redusă utilajului ceea ce duce la un necesar de putere mai scăzut. Aripile laterale flotante pe modelele mai mari Swift, menţin o adâncime constantă chiar şi pe terenuri în pantă.
Reglajul adâncimii din cabina tractorului
O scală largă, vizibilă, afişează clar adâncimea de lucru, reglată hidraulic din cabina tractorului, din mers. Acesta permite operatorului să îşi adapteze rezultatele lucrării la diferitele tipuri de sol sau condiţii de lucru.