CASE IH PATRIOT™

3 modele de la 250 la 335 CP

Configurația cabină-față, motor-spate, conferă sprayerelor Case IH Patriot un aspect distinctiv și o performanță fără margini. 

Acest design pune greutatea statică a cabinei și a motorului pe axele din față și din spate. 

Greutatea dinamică a rezervorului de erbicid se află în centrul mașinii, astfel încât atunci când rezervorul este plin și brațele sunt în afara, greutatea distribuită este uniformă.

SIMTE-TE CONFORTABIL.
Cabina ergonomică Case IH și cursa lină a utilajului, permit prelungirea orelor de lucru si reducerea oboselii operatorului. În plus, locul în cabină al operatorului, aflat la distanță față de motor, vă oferă o activitate excepțional de tăcută.
SUSPENSIA PERFORMANTĂ.
Suspensia suspendată în stil aeronavă oferă o înaintare lină și confortabilă. Chiar și pe terenurile accidentate, acest tip de suspensie absoarbe sarcinile de șoc într-un mod în care niciun alt pachet de suspensie nu o poate face. Suspensia activă opțională este perfectă pentru a ușura munca pe un teren deluros.
DISTRIBUTIA UNIFORMA A GREUTATII.
Designul cabină-față, motor-spate, exercită o presiune minimă asupra solului asiguând totodata suficientă tracțiune. Când timpul este esențial, distribuția uniformă a greutății vă permite să ajungeți pe suprafețe de lucru mai repede și pe de altă parte, cu mai puține urme și fără compactarea solului.
CONSTRUCȚIA ROBUSTĂ A RAMPELOR
Structură tubulară mare, dreptunghiulară cu mai puține elemente de sprijin, dar mai solide, oferă o rezistență și o durabilitate sporită.
RAME REZISTENTE
Construite din tuburi dreptunghiulare de oțel, sudate piesă cu piesă, ramele mașinii de erbicidat Patriot sunt proiectate pentru durabilitate și fiabilitate. Costrucția lor rigidă nu doar protejează cabina, rezervorul și unitatea propulsoare, ci asigură o legătură extrem de stabilă rampelor mașinii.
TEHNOLOGIE AVANSATA
AIM Command FLEX™ cea mai avansată tehnologie de pulverizare ce oferă cel mai bun control al pulverizării. Sistemul folosește tehnologia computerizată pentru a asigura în permanență o presiune constantă în rampă, independentă de rata de aplicare sau viteza de înaintare, menținând aceeași densiunea a picăturilor prin schimbarea automată a capetelor duzelor chiar în timpul lucrului.