CASE IH PATRIOT - NOUA SERIE 50™

3 modele din ultima generație 50
Pentru a construi această mașină, inginerii Case IH au cules informații de la fermierii și vânzătorii de utilaje din întreaga lume, pe parcursul mai multor ani și astfel au definit această nouă generație de mașini autopropulsate pentru erbicidat Patriot, oferind în definitiv o experiență nouă operatorului, o eficiență și o acuratețe pe care le merită fiecare fermier.

De zeci de ani, designul distinctiv al autopropulsatelor Case IH Patriot, cu dispunerea cabinei în față și a motorului în spate, cu rampe puternice și durabile timp îndelungat, a reprezentat un element esențial pentru pulverizarea precisă, de mare calibru, efectuată în timp util. Acum, noul pulverizator din seria 50 Case IH Patriot combină aceste elemente cheie, distinctive, cu soluții avansate de tehnologie și conectivitate pentru a vă conduce aplicația de erbicidare la următorul nivel.
Productivitatea pe primul loc
Productivitatea pe primul loc
Pulverizatorul din seria Patriot 50 pune productivitatea pe primul loc, având o cabină care îmbină perfect simplitatea, controlul și confortul. Această cabină este ultra-confortabilă și îi conoferă operatorului o experiență unică, ceea ce îl va oferi plăcere și îl va determina să continue chiar și după multe ore de lucru. Patriot seria 50 dispune de o cotieră nouă pe care o regăsim deja la tractoarele CASE IH AFS CONNECT din seriile Steiger® și Magnum™. Aceasta este mai ergonomică, mai confortabilă și are o dispunere inteligentă a butoanelor, ceea ce oferă o eficiență mult îmbunătățită în timpul lucrărilor. 

Cu două afișaje personalizabile pe monitorul din cabină — AFS Pro 1200 și Viper 4+ — operatorii au întotdeauna cel mai înalt control al mașinii, al produsului din rezervor, al suprafeței agricole și poate fi partajat sau urmărit în timp real de admistratorul fermei pentru eventuale ajustări. Monitorul AFS Pro 1200 oferă o monitorizare și un control complet al șasiului, în timp ce Viper 4+ oferă soluții îmbunătățite de ghidare automată și control al produsului din rezervor.
Precizie absolută
Precizie absolută
În agricultura de astăzi, este nevoie de mai mult decât o pulverizare în timp util și precisă pentru a vă proteja profitabilitatea. Cu sistemele AFS Connect™ și Raven Slingshot®, aveți soluțiile de conectivitate, ghidare, analiză date în timp real și o monitorizare de neegalat, toate acestea pentru a vă asigura o erbicidare completă, precisă, rapidă și fără pierderi. Cu funcțiile de conectivitate de ultimă generație Case IH AFS Connect, beneficiați de o vizibilitate deplină asupra operațiunii pe care o efectuați:

🔴⚫ Vizualizarea datelor: vizualizați și stocați hărțile aplicațiilor, sezon cu sezon.
🔴⚫ Instrument de prescripție: Creați rețete, apoi exportați și transferați cu ușurință pe Viper 4+.
🔴⚫ Mod echipament: vedeți locația mașinii și informațiile despre flotă atunci când aveți nevoie.
🔴⚫ Istoricul locației vehiculului: urmăriți locația mașinii, parametrii și progresul pentru a planifica mai bine sarcinile și logistica de licitație.
AIM Command FLEX™ II
AIM Command FLEX™ II
Prin tehnologia avansată de pulverizare AIM Command FLEX™ II, aveți cea mai bună șansă posibilă, unică pe piață, de a vă menține rata de erbicidare, presiunea și precizia de aplicare a erbicidelor la cel mai bun nivel. Cu control individual de pornire/oprire a duzei, de 10 ori într-o secundă, această tehnologie avansată asigură o aplicare eficientă și precisă, indiferent de viteză sau de teren.
Suspensie activă, pneumatică X4
Suspensie activă, pneumatică X4
O altă noutate de care dispune noua serie 50 Patriot este sistemul de suspensie activă, pneumatică, pentru toate cele 4 roți ale mașinii, care au fost concepute în virtutea unei înaintări perfecte, indiferent de dificultatea suprafețelor, permițând o înclinare atât pe verticală, cât și pe orizontală, cu o cursă totală de suspensie de până la 20 cm. Această suspensie activă, pneumatică, combinată cu o cursă mai mare a roții, oferă o absorbție de neegalat a șocurilor și o amortizare a sarcinii.
Concept ingenios
Concept ingenios
Construit din materiale robuste cu o duritate înaltă, designul rampelor oferă o rezistență superioară, fără greutate excesivă. Opțiunile avansate care compun conceptul tehnologic al rampelor sunt integrate perfect pentru a duce acuratețea și eficiența aplicației de erbicidare la următorul nivel. De asemenea, întreținerea se face deosebit de ușor, totul fiind ușor accesibil, la îndemână, cu un centru de service unic (n.r. un panou de control lateral), o stație exclusivă de spălare, conexiuni la nivelul solului și un design cu arhitectură deschisă.
Lumini FULL LED
Lumini FULL LED
Când trebuie să terminați lucrarea după ore, pachetele de lumini LED îmbunătățite sunt mai luminoase pentru o vizibilitate mai bună pe timp de noapte, folosesc mai puțină energie și sunt controlate de pe afișajul AFS Pro 1200. Fiecare pulverizator din seria Patriot 50 include iluminare montată pe capotă frontală, pe cabină și pe rezervor și o lumină de baliză în secțiunea centrală pentru a vă asigura că puteți opera în siguranță în timp ce lucrați pe timp de noapte, dar și în timpul transportului.