CASE IH TIGER MATE 255™

Cultivatoare cu lățimi de lucru între 8.1 și 12.3m
Cultivatorul Tiger-Mate 255 creează un pat germinativ de înaltă eficiență pentru plasarea cea mai precisă a semințelor. Această serie de cultivatoare de ultimă generație oferă avantaje agronomice la fiecare trecere, ajutându-vă să profitați de nivelurile de productivitate ideale ale semănătorii pentru a atinge un potențial maxim de randament.

CASE IH DESIGN AGRONOMIC.

Agronomic Design ™ înseamnă să profitați la maximum de sezon, de sol și de semințe. Știm că fiecare plantă în parte contează pentru la final și de aceea proiectăm echipamente care vă ajută să maximizați potențialul de randament. De la gestionarea reziduurilor de recoltă și întinderea solului, până la condițiile de semănat, Tiger-Mate este proiectat cu un ochi pe îmbunătățirea performanței agronomice. Disponibile pe cultivatorul Tiger-Mate 255 sunt tehnologia de detectare și controlul agronomic al patului germinativ AFS Soil Command ™. Acestea permit producătorilor să optimizeze calitatea agronomică a podelei patului de semințe - chiar din cabina tractorului. Această tehnologie avansată vă permite să simțiți imperfecțiunile ascunse în podeaua patului de semințe și permite ajustări coordonate ale fiecărei componente a instrumentului de cultivare. Acest lucru vă oferă un pat germinativ care este optimizat pentru productivitate.

Crearea patului germinativ perfect este cheia pentru îmbunătățirea șanselor culturilor dumneavoastră și maximizării recoltei. 

Lucrând în campanii cu Case IH TIGER-MATE, puteți realiza o mai bună fărâmițare a solului la suprafață, realizând de o dimensionare și o distribuire uniformă.

PRELUCRAREA ÎN CELE MAI BUNE CONDIȚII
Iată cum Tiger-Mate creează patul de sămânță optim:
• La niveluri ridicate de reziduuri de cultură, tratează mai multe reziduuri la viteze mai mari și asigură o distribuție uniformă pentru o suprafață de sol nivelată.
• În solurile dure, în crustă sau molid, amestecă în mod eficient particulele de sol și descompune bulgări.
• În câmpuri cu tipuri de sol inegale, variabile și profiluri de sol dure, oferă forța și flexibilitatea necesare pentru o podea a patului germinativ consistentă, netedă, pentru o amplasare mai precisă a semințelor

FORȚA ȘI FLEXIBILITATE, ECHILIBRATE.
Proiectarea ansamblului cu tijă pe Tiger-Mate 255 nu numai că oferă o podea consistentă și plană a patului germinativ, necesară germinării rapide și chiar a apariției, dar ajută, de asemenea, la finalizarea mai rapidă și mai eficientă a sarcinii. Funcționarea la viteze mai mari - până la 10 mile pe oră - înseamnă condiții de schimbare mai rapidă pe teren. Coltivatorul a fost echilibrat, astfel încât se flexează înainte de compresia arcului și oferă o creștere cu 20% a puterii de reținere. Această flexie echilibrată ajută la menținerea unei adâncimi consistente și la menținerea greblelor într-o poziție paralelă cu solul, chiar și în acele zone compactate lăsate de combine sau remorci.