CASE IH ECOLO-TIGER 875™

Cultivatoare cu lățimi de lucru între 4.3 și 7.9 m
Cel mai agresiv ripper de disc de pe piață, cu putere agresivă de tăiere, o distanță mare a cadrului și o distanță minimă de 36 de inci între puncte.

Adaptat pentru condiții grele

Un rezultat al acestei cercetări, tamburul cu margine dublă brevetat de Case IH, dimensionează orice bucată mare de pămând rămasă și nivelează solul mai mult pentru a elimina potențialul de randament pierdut. În noul Ecolo-Tiger 875, tamburul cu două margini are o opțiune hidraulică, permițând producătorilor să poziționeze tamburul din cabină. Această opțiune, cea mai bună din clasă, oferă un nivel de producție diferit de tipurile de sol pentru paturi de semințe îmbunătățite și rezistă la înfundarea în condiții umede. Alte opțiuni din spate includ o tambur cu două margini poziționat mecanic; un vârf de 5 bare; grapă; și o grapă cu spirală cu 3 bare.
Durabilitate încorporată
La fel ca predecesorul său, Ecolo-Tiger 875 dimensionează și amestecă în mod eficient reziduurile dure și grele, nivelând în același timp solul pentru un pat de semințe neted. Inginerii Case IH au echipat acest nou model cu dălți Tiger de densitate ridicată reproiectate pentru o durabilitate îmbunătățită, menținând în același timp acțiunea de ridicare, răsucire și rulare, care este un semn distinctiv al punctelor Ecolo-Tiger și Tiger Mate. Această acțiune nu numai că fracturează compactarea, ci și acționează pentru a muta particulele de sol pentru o înclinare superioară a solului. În plus, lamele Earth Metal® sunt acum echipamente standard atât pentru modelele de lamă de disc, cât și pentru cele individuale.
FINISAJE DE EXCEPȚIE
Un finisaj de vopsea cu strat de pudră acvatic adaugă o durabilitate și mai mare pentru Ecolo-Tiger 875, cu o rezistență cu 400 la sută mai mare la impact, zgâriere și decolorare a vopselei față de modelele anterioare. Această finisare a vopselei este rezultatul extinderii Case IH a fabricii sale Goodfield, Illinois, care a permis adăugarea unui sistem de vopsire cu grund de depunere automată în mai multe etape cu un strat de acoperire cu pulbere. Clienții beneficiază de un finisaj de vopsea roșie și mai robust, care arată mai bine rulând de pe linia din fabrică, rezistă pe toată durata de viață a dispozitivului de decupare a discurilor și îmbunătățește valoarea de revânzare.