VÄDERSTAD TEMPO L CENTRAL-FILL™

Semănători de precizie cu buncăr central, cu rânduri între 8 și 24
Fiecare componentă de pe planterele Tempo sunt construite pentru a asigura întotdeauna uniformitatea germinării pentru toate seminţele. Orice viteză – orice condiţii de lucru. Plasarea uniformă a seminţelor duce la o creştere uniformă a plantelor, ceea ce duce la final la coacerea lor deplină şi atingerea potenţialului maxim.

Funcţionalitatea Central Fill înseamnă că în loc să umple fiecare buncăr al fiecărei unități de rând în parte, fermierul va umple doar un buncăr central de mare capacitate. Semănătoarea de precizie Tempo se va ocupa apoi de distribuirea acestor seminţe şi a fertilizatorilor către fiecare rând în parte – toate acestea la o viteză şi o precizie de record mondial.

Cu funcţia Central Fill, fermierul este capabil să efectueze mai multe hectare în timpul său de lucru, crescând astfel capacitatea şi productivitatea mult mai mult.

Noul Tempo L Central Fill este disponibil în versiuni de 8, până la 24 de rânduri. Pentru a face faţă unei astfel de cerinţe, utilajul este dotat cu noul buncăr cu capacitatea de 2200 de litri pentru seminţe şi 5000 de litri pentru fertilizator, cu un total de 7200 de litri.
NOUA GENERAȚIE CENTRAL-FILL
NOUA GENERAȚIE CENTRAL-FILL
TEMPO L 8-24 CENTRAL SEED FILL cu buncăr central de seminţe are capacita-tea de 3000 de litri de seminţe. Sistemul de buncăr cen-tral lucrează presurizat, alimentând constant dozatoarele şi rândurile de mare precizie. Când seminţele au fost trimise către dozatoare, tehnologia PowerShoot asigură precizia excelentă la viteze mari.

TEMPO L 16-24 CENTRAL SEED FILL COMBI dspune de buncăr central cu capacitatea de 2.200 de litri pentru seminţe + 5000 litri pentru fertilizant. Sistemul de buncăr central lucrează presurizat, alimentând constant dozatoarele şi rândurile de mare precizie. Când seminţele au fost trimise către dozatoare, tehnologia PowerShoot asigură precizia excelentă la viteze mari.
CHEIA SEMĂNATULUI CU MARE VITEZĂ
CHEIA SEMĂNATULUI CU MARE VITEZĂ
Sistemul patentat Power Shoot face ca Tempo să iasă în evidență din mulțime. 

Pe semănătorile clasice, semințele cad liber prin tubul de semănat de la dozator până la sol. Atunci când apar vibrații la viteze mai mari, semințele sar în tuburi și o parte mare din precizie se pierde aici. Acesta este unul din motivele pentru care multe semănători sunt limitate la viteze mici de semănat.

Power Shoot folosește presiunea de aer pentru a împușca semințele la 50 km/h prin tubul de semănat scurt în sol. Astfel semănătoarea Tempo are controlul absolut al fiecărei semințe, de la buncăr și până la sol.
MAXIMIZEAZĂ POTENȚIALUL CULTURII
MAXIMIZEAZĂ POTENȚIALUL CULTURII
Tempo L 8-24 Central Seed Fill cu buncăr central de seminţe beneficiază de aceeaşi tehnologie de dozare PowerShoot ca toate celelalte semănători Tempo, asigurând precizie la viteze foarte mari de lucru, de peste 20 km/h.
VÄDERSTAD E-CONTROL
VÄDERSTAD E-CONTROL
O nouă generaţie de sisteme de control Sistemul de control bazat pe iPad E-Control se conectează fără fir la utilajul Väderstad asigurând astfel accesul la funcţiile sale şi date. Beneficiaţi de reglaje şi calibrări simple şi prietenoase precum şi monitorizare şi control în timp real.