VÄDERSTAD INSPIRE 1200 S/C™

Semănători cu lățimi de lucru de 12 m
Semănătoarea pneumatică Inspire oferă un randament de mare capacitate la o cerință de forță de tractare redusă. Sistemul său adaptiv de brăzdar de semănat cu disc dublu, asociat cu sistemul de dozare Fenix III extrem de avansat, are ca rezultat o emergență uniformă și o creștere puternică a culturilor.

Acest concept de semănătoare a fost creat ca răspuns al rezultatelor excelente ale lucrărilor de semănat pe segmentul utilajelor de 12 metri, semănătoarea fiind proiectată și înzestrată cu cele mai bune proprietăți ale tehnologiei Väderstad: precizie, viteză, durabilitate și capacitate, combinându-le în cel mai bun mod posibil.
OPT SECȚIUNI INDEPENDENTE DE SEMĂNAT
OPT SECȚIUNI INDEPENDENTE DE SEMĂNAT
O caracteristică principală a Inspire 1200C/S, unică pe piață, este abilitatea sa de a controla debitul de seminţe prin opt secţiuni independente. Pentru asigurarea unui flux constant de produs din buncărul mare către brăzdare, seminţele şi materialul fertilizant sunt dozate cu o precizie înaltă din buncărul mare prin 8 unităţi dozatoare Fenix III.
PRECIZIA DE SEMĂNAT ÎN AMĂNUNT
PRECIZIA DE SEMĂNAT ÎN AMĂNUNT
Inima lui Inspire este sistemul său responsiv de brăzdar pentru semințe cu disc dublu. Are abilitatea excelentă de a se adapta la orice neregularitate din teren, astfel menţinând adâncimea de semănat constantă. Rezultatul este un pat germinativ impresionant şi o emergenţă uniformă pe întreg câmpul.
PĂSTREAZĂ BINE ADÂNCIMEA
PĂSTREAZĂ BINE ADÂNCIMEA
Unghiurile ascuţite de atac ale discurilor de semănat reduc presiunea necesară creării brazdei seminţelor la adâncimea dorită. Abilitatea semănătorii de a menţine adâncimea este astfel asigurată.
TEREN NEUNIFORM
TEREN NEUNIFORM
Prin montarea fiecărui brăzdar independent se permite semănătorii să copieze conturul solurilor neuniforme. Adâncimea de semănat este menţinută constantă pe întreaga lăţime de lucru.
VÄDERSTAD E-CONTROL
VÄDERSTAD E-CONTROL
Atunci când se află în câmp, lucrarea de semănat este controlată uşor cu ajutorul sistemului bazat pe iPad, Väderstad E-Control, ce face posibilă, de asemenea, conectarea printr-un sistem Isobus task control. Väderstad E-Control se conectează fără fir la aparatul Väderstad, permițând acces deplin la funcțiile și datele acestuia. Fermierul beneficiază de configurarea și calibrarea de la distanță ușor de utilizat, precum și de monitorizare și de control în timp real.
DOUĂ VERSIUNI
DOUĂ VERSIUNI
Inspire 1200C/S este conceput pentru performanță înaltă, cu timpi de nefuncționare minimizați pe teren. Este echipat cu un buncăr mare, cu o înălțime mică de umplere și o deschidere mare. Versiunea numai pentru semințe Inspire 1200S este echipată cu un buncăr de 5000 de litri pentru semințe, în timp ce versiunea combi Inspire 1200C are un buncăr de 7200 de litri, care conține atât semințe, cât și îngrășământ în două compartimente separate.