CASE IH RB™

3 serii de prese baloturi rotunzi Case IH RB
Case IH a integrat o multitudine de caracteristici în noul design RB, astfel încât fiecare model să fie capabil să urmărească cea mai mare combină de recoltare sau să baloteze cultura cea mai grea cu o viteză și o eficiență remarcabile. Dimensiunea balotului poate fi modificată și monitorizată din confortul scaunului tractorului, iar sistemul de înfășurare este extrem de fiabil - deci nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la tipul de cultură sau condițiile - pur și simplu urmați brazda.

Seria RB 3
Presa pentru baloturi rotunde cu cameră fixă RB 344 are un design simplu şi este foarte eficientă. Sunt disponibile două versiuni cu un colector de doi metri şi dinţi apropiaţi unii de alţii care garantează strângerea tuturor plantelor. Densitatea şi ajustarea baloturilor sunt monitorizate din cabina tractorului, iar sistemul de înfăşurare este imbatabil, astfel că veţi obţine fără probleme un balot perfect, indiferent de tipul de plantă sau de condiţiile de lucru. Indiferent dacă este vorba despre furaje, paie utilizate ca aşternut sau fân, presele de balotat RB 344 vor tăia, rostogoli, lega, înfăşura şi pregăti pentru depozitare baloturile rapid şi eficient.
Seria RB 4
Conservă rapid calitatea ierbii și îndepărtează rapid spicele de pe câmp prin baloturi consistenți, de înaltă densitate, cu presa de balotat Case IH RB 4 fiabilă, robustă și productivă.

CAPACITATE MARE ÎN TOATE CULTURILE - DE LA PAIE PENTRU ÎNSILAGARE

Noile pick-up-uri de 4/5 bari 2,05 / 2,35 m se combină cu un rotor cu configurație W, atât în versiunile Feeder, cât și în versiunile Rotor Cutter, pentru o admisie constantă fără pierderi, oferind o capacitate cu până la 25% mai mare. Alimentatorul Overshot completează gama camerei variabile.

DENSITATE MARE, CALITATE MARE

Curelele nesfârșite durabile și sistemul unic de 1,3 m cu lățime Edge Wrap duckbill netwrap produc baloturi cu formă perfectă, cu densitate uniformă, cu margini curate.

SIMPLICITATEA ÎNSEAMNĂ MAI MULT TIMP ÎN CÂMP
Punctele de întreținere zilnice sunt ușor accesibile din sol prin intermediul panourilor dintr-o singură bucată, susținute de tija de gaz, oferindu-vă mai mult timp pe teren.
Seria RB 5
În format Silage Pack, RB545 este echipat cu un înveliș integral, transformând procesul complet de fabricare a însilozării într-o operație personalizată, economisind timp și bani prețioși. În plus, acest proces evită orice intrare de aer și asigură cea mai înaltă calitate a însilozării.

RB545 Standard
În format standard, RB545 este o presă de balotat excelentă pentru fân și paie, capabilă să producă baloți fermi, bine formați, care își păstrează forma în timpul depozitării. Și, desigur, este de asemenea o presă de însilozat superbă, formând pachete de înaltă densitate care deservesc furaje excelente pe timp de iarnă. Fie că lucrați în câmpuri mici de iarbă sau pe suprafețe mari arabile, RB545 este de asemenea una dintre cele mai manevrabile și rapide prese din industrie.