SISTEME PROFESIONALE PENTRU IRIGARE

Titan Machinery România continuă ascensiunea puternică pe piața din România la fel de ferm ca până acum, căutând în permanență să răspundă celor mai provocatoare și mai dificile nevoi ale agriculturii moderne. Titan Machinery știe că o agricultură sustenabilă nu trebuie să depindă de fluctuațiile hazardului, mai ales în vremurile de astăzi când seceta severă nu mai este o voie a întâmplării ci, din nefericire, a devenit o problemă cu o frecvență constantă.

Astfel, compania americană - Titan Machinery oferă începând din acest moment Soluții de Irigare prin Sisteme de Tip Pivot, Liniar și Hipodrom (n.r.
 vezi tehnologia producătorului aici) cu acoperire largă și mișcare automată, prin parteneri care produc tehnică de cea mai înaltă calitate. Mai mult decât atât, nu le oferă pur și simplu, ci în pachete integrate, cu servicii de instalare, supraveghere, garanție, servicii post-garanție, servicii de furnizare rapidă a pieselor de schimb și echipe de întreținere expres a echipamentelor pe întreg teritoriul României.

Partenerul Titan Machinery România în furnizarea acestor produse și servicii este producătorul ucrainian VAB LTD care este prezent cu echipamente de înaltă calitate în peste 60 de țări. Compania face parte dintr-o grup de producție, alcătuit din zece întreprinderi care au ca obiect de activitate prelucrarea metalelor și fabricarea echipamentelor pentru prelucrarea acestora și produce, de asemenea, o gamă largă de bunuri conexe. De asemenea, VAB LTD are ca obiectiv fabricarea și comercializarea echipamentelor pentru elevatoare: silozuri pentru depozitarea cerealelor, echipamente de transport, respectiv sisteme de irigare și echipamente de remorcare.


SISTEME PROFESIONALE PENTRU IRIGARE