GREDERE™

Confort, tehnologie, precizie, rafinament electronic
De la lansarea lor în 1934, misiunea CASE a fost întotdeauna ca grederele să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Grederele CASE au fost primele echipate cu ghidare automată a lamei, au - de 40 de ani - cea mai bună tracțiune integrală din clasă, un motor puternic FPT Stage V cu tehnologia sa neîntrecută Hi-eSCR. Operațiunile de întreținere sunt acum mai scurte datorită caracteristicilor precum inelul de rotire capsulat și punctele principale de control ușor accesibile.

De-a lungul deceniilor, Grederul CASE nu va fi doar un partener bun pentru lucru, ci dorește să vă urmărească oriunde v-ați afla și, din acest motiv, CASE a introdus în 2013 cabina cu design propriu Low-Profil, care a făcut transportul unui Greder mai ușor ca niciodată.

Și din 2023, vă oferim posibilitatea de a alege cum să vă controlați Graderul în mână. Deoarece acum oferim în plus față de binecunoscutele noastre comenzi mecanice montate direct, de asemenea, noile Joystick-uri cu 3 axe, care sunt la fel de precise ca și comenzile mecanice, dar care oferă acum și posibilitatea de a conduce confortabil Graderul. De acum înainte, Graderul CASE nu va mai fi doar o mașină de lucru, ci va fi mâna dreaptă a fiecărui operator.