PRONAR - 2 AXE™

Remorci pentru transport cu 2 axe
Compania Pronar a fost înființată în urmă cu aproape 30 de ani în Narew, regiunea Podlasie din partea de nord-est a Poloniei.

În prezent, Pronar este liderul incontestabil în producția și vânzările de mașini și echipamente pentru agricultură, servicii municipale și industria transporturilor, cu o cotă de piață de aproape 50% pe piața poloneză. Pronar este, de asemenea, jucătorul principal din lume printre producătorii de roți pentru utilaje agricole și municipale, sisteme pneumatice și hidraulice, osii pentru remorci, precum și profile din oțel și componente din plastic.

Remorcile PRONAR cu 2 axe sunt unele dintre cele mai populare remorci cu două axe, cu o capacitate medie de încărcare. Pereții laterali suplimentari măresc capacitatea de încărcare a remorcii, astfel încât cu o capacitate de 11 tone (greutatea proprie doar 3,6 tone) este o soluție perfectă pentru fermierii cu ferme medii și mari. Deschiderea laturilor și bascularea în trei direcții permite descărcarea ușoară oriunde. Puterea minimă a tractorului, cu care poate fi agregată remorca, este de aprox. 70 CP.