Discounturi la piese de origine Väderstad

Titan Machinery România oferă discounturi avantajoase la piesele de schimb de origine Väderstad, după cum urmează:

17% discount la piese de uzură - discuri, dălți, rulmenți, patine.

10% discount la piese generale - alte piese decât cele de uzură.

Ofertă este supusă unor termeni și condiții și este valabilă în limita stocului disponibil. Află mai multe informații de la reprezentanții Titan Machinery România accesând link-ul de mai jos, respectiv punctul de lucru din țară cel mai apropiat de dumneavoastră.

https://www.titanmachinery.ro/contact-bucuresti 

Producătorul suedez din orașul Väderstad este cunoscut pentru calitatea înaltă a utilajelor și a pieselor din care sunt făcute. „Producția noastră proprie de piese de uzură este unică pe piață și îi conferă companiei constructoare Väderstad controlul deplin asupra procesului. Suntem încrezători în calitatea produselor noastre și, desigur, dorim ca și clienții noștri să se simtă în siguranță în alegerea Väderstad ca partener”, spune Mattias Hovnert, director de vânzări și marketing, la Väderstad.

Marcajul V-55 de pe piesele originale Väderstad este o marcă a oțelului suedez de înaltă calitate Väderstad. Numărul 55 reprezintă duritatea măsurată în unitatea Rockwell C HRC. Această structură unică de material face posibilă împingerea nivelului de duritate de la standardul industrial HRC 47-48 la HRC 55, păstrând în același timp o rezistență la șoc foarte intensă.