Titan Machinery Romania incheie remarcabil seria evenimentelor Red Carpet al combinelor Case IH Axial Flow


17.11.2014

Odata cu deschiderea sediului de la Constanta, in luna mai a anului in curs, Titan Machinery Romania a demarat turneul Red Carpet al combinelor Case IH Axial Flow. Evenimentul s-a vadit a fi un real succes, semnandu-se contracte pentru 5 combine si 3 tractoare. In lunile octombrie si noiembrie, combina Case IH Axial Flow a continuat turul Romaniei si a fost prezentata publicului de specialitate in cadrul evenimentelor Red Carpet organizate la Timisoara, Bucuresti si Roman, alte trei dintre punctele de lucru ale Titan Machinery Romania, pastrand trendul reusitelor.
 
Evenimentul a adus laolalta peste 100 de fermieri care au audiat prezentari legate de noutatile aduse de noua serie de combine 140 si 240 raportate la seria precedenta.
In lumina reflectoarelor a fost combina Axial Flow, varful de lance al Case IH, echipata cu heder Varifeed de 12,5m. Accentul s-a pus si pe promotia care precede sezonul 2015 constand in livrarea unui sistem de senile gratuit la achizitionarea unei combine 9240 sau in oferirea gratuita a headerelor de paioase pentru orice combina Axial Flow comandata.