MacDon M155 E4
1 model de 155 CP

Acest utilaj reprezintă o nouă abordare a producătorului, ce oferă cu certitudine cel mai eficient și rentabil pachet în raport cu celelalte utilaje convenționale de pe piață.Acest utilaj reprezintă o nouă abordare a producătorului, ce oferă cu certitudine cel mai eficient și rentabil pachet în raport cu celelalte utilaje convenționale de pe piață.

MODELE PUTERE NOMINALA GREUTATE Viteza maximă de lucru Viteza maximă de transport ALEGE MODELELE
DE CARE ESTI INTERESAT
MacDon M155 E4 155 CP 4.5 T 26 KM/H 37 KM/H
PUTERE NOMINALA: 155 CP
GREUTATE: 4.5 T
Viteza maximă de lucru: 26 KM/H
Viteza maximă de transport: 37 KM/H

Mașina de cosit autopropulsată MacDon M155 E4 este dotată cu un motor în 4 cilindri cu o putere nominală de 155 CP și care respectă reglementările de emisie Tier 4. Are o greutate de 4.5 tone și se deplasează atât înainte cât și înapoi ajungând la o viteză maximă în lucru de 26 km/h și o viteză maximă de transport de 37 km/h. Interiorul cabinei este deosebit de confortabil, fiind dotat începând de la scaunul reversibil,  sitemul de aer condiționat și sistemul inteligent de iluminare, până la sistemul de monitorizare a operațiunilor în desfășurare.

Personalul nostru este instruit de catre specialistii CASE IH. Va stam la dispozitie pentru orice detalii suplimentare despre utilajul dorit.
Pentru mai multe informatii contacteaza-ne. 0748 77 88 99 / office(at)titanmachinery.ro