STAȚII DE SORTARE MOBILE™

Stații de sortare cu lungimea benzilor între 4.2 - 16.7 m
Cu o dezvoltare remarcabilă de aproape un secol, constructorul american de utilaje premium Terex® Corporation are un portofoliu vast și diversificat de produse de talie mondială, de la macarale industriale și autovehicule, până la tehnologie portuară și utilaje cu aplicabilitate agricolă. Utilajele marca EvoQuip™ sunt produse în aceeași fabrică unde se produc alte două mărci de utilaje foarte cunoscute în această îndustrie: Terex® Finlay și Terex® Powerscreen.

EvoQuip™ oferă o gamă completă de produse pentru a răspunde nevoilor proiectelor de reciclare în cinci industrii cheie: construcții, cariere, agricultură, amenajare și grădinărit. Facilitatea utilizatorului se află în centrul mărcii și pe măsură ce noile produse sunt exploatate, simplitatea, întreținerea ușoară, eficiența combustibilului și ușurința transportului vor face ca experiența tuturor constructorilor să fie fericită. 
COLT
COLT
Gama Colt este o stație de sortare extrem de adaptabilă, capabilă să funcționeze atât în aplicații de sortare cu sarcini grele, cât și în aplicații de screening de precizie, gestionând cele mai dificile materiale. Stațiile de sortare Colt realizează o amprentă compactă obținând versatilitate și mobilitate.
HARRIER
HARRIER
Gama stații de sortare mobile Harrier este versatilă, robustă și concepută pentru mai multe industrii care abordează totul, de la cele mai dure aplicații de sortare până la scanarea materialelor fine.
FALCON
FALCON
Gama stații de sortare înclinate Falcon este versatilă, robustă și concepută pentru mai multe industrii care abordează totul, de la cele mai dure aplicații de scalping până la scanarea materialelor fine.