DUMPERE ELECTRICE™

Autobasculante electrice pe roți și pe șenile
Porniți instant și plecați într-o secundă. Datorită sistemului de acționare electrică, nu este necesară schimbarea frecventă a treptelor și operatorul se poate concentra în totalitate pe munca sa. Sistemul de acționare și sistemul hidraulic de lucru pot fi acționate independent unul de celălalt.

Dumperele electrice sunt fel de puternice ca autobasculantele convenționale, dar extrem de silențiose - sunt ideal în medii sensibile la zgomot. De asemenea, dumperul electric poate fi încărcat la o priză de 230 V.
Transport material complet lipsit de emisii
• Poluarea fonică pentru operator este sub 60 decibeli. Aceasta este echivalent cu un volum normal de zgomot într-o cameră. *

• Datorită motorului electric, emisiile de CO2 sunt reduse cu 90% pe parcursul întregului ciclu de viață. **

• Bateria de 48 V fără întreținere are suficientă energie pentru o zi de lucru completă - în funcție de tipul de aplicație.

• Încărcătorul de baterie este integrat în baterie și este ușor de conectat la o priză de 230 V.

• Există câte un motor electric pentru sistemul de acționare și sistemul hidraulic, care include recuperarea energiei la frânare și la coborâre.

* Nivelul de presiune acustică de emisie (LpA): Acesta specifică nivelul de zgomot al unui dispozitiv în zona de lucru direct alocată acestuia, de exemplu în cabina operatorului.
** Emisiile de CO2 pe întreaga durată de viață, directe și indirecte, incluzând astfel producția de baterii și generarea de energie (mix UE), comparativ cu un produs convențional al aceeași clasă.