PRONAR CHASER BIN™

Remorci de urmărire pentru descărcarea cerealelor
Compania Pronar a fost înființată în urmă cu aproape 30 de ani în Narew, regiunea Podlasie din partea de nord-est a Poloniei.

În prezent, Pronar este liderul incontestabil în producția și vânzările de mașini și echipamente pentru agricultură, servicii municipale și industria transporturilor, cu o cotă de piață de aproape 50% pe piața poloneză. Pronar este, de asemenea, jucătorul principal din lume printre producătorii de roți pentru utilaje agricole și municipale, sisteme pneumatice și hidraulice, osii pentru remorci, precum și profile din oțel și componente din plastic.

PRONAR CHASER BIN este o mașină de urmărire versatilă, utilizată pentru transportul cerealelor și a porumbului, pentru primirea încărcăturii din combinele de recoltare și pentru manipularea, respectiv descărcarea acesteia. De asemenea acestea sunt utile și pentru încărcarea semănătorilor. Pot fi folosite oriunde nu exista posibilitate de intrare pe câmp, iar recoltatorii trebuie să parcurgă distanțe mari pentru a-și goli buncărele combinelor. Aceste mașini reduc pierderile legate de perioadele de nefuncționare în sezonul de recoltare. Sistemul electronic de cântărire permite înregistrarea greutății încărcăturii reîncărcate. Acestea sunt suspendate pe tridem cu arcuri parabolice cu sistem de direcție activ cu ampatament de 1810 mm. Axa centrală este fixă, iar exteriorul poate fi direcționat.